42" colių Kabinti Ant Juodo Dulkių Įrodymas, Apsaugos Objektyvo Dangtelis Gintaro Aišku Raudona Mėlyna Žalia 3pcs 8" + 3pcs 6" Offroad Led Šviesos Juosta

€18.24

-33%

€27.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: snap, snap snap, snap juoda, Pigūs snap, Aukštos Kokybės snap snap, Kinija snap juoda Tiekėjų.

42inch nustatyti Objektyvo Dangtelis Įtraukta:

3pcs 8inch Objektyvo Dangtelis

3pcs 6inch Objektyvo Dangtelis

(Led šviesos juosta nėra įtrauktas.)

Specifikacija: Didelės perdavimo PC medžiagos Taikomos 8" arba 6" virš dual eilės straight/išlenkti šviesos juosta Antrinėje rinkoje 8" arba 6" apsauginis dangtelis LED šviesos juosta Apsaugoti LED darbo lemputė nuo įbrėžimų,dulkių,žvirgždo ir kitos išorinės žalos Pagerinti matomumą sniego/lietaus ar rūkas dienomis,ypač dulkių būklės Blokuoti šviesos galia,išlaikyti savo transporto priemonės gatvės teisinis tam tikrų valstybių, Snap-on konstrukcijos,trumpas pakankamai ne patenka Lengva įdėti ir išimti sekundžių, Atsižvelgiant į trukmę ir jūsų Šviesa baras nuspręsti, vienetų skaičius, jums reikia, kad pirkti Tinka 6inch 12inch 18inch 24inch 30inch 42inch 50inch ir kt.

Tinka 36w 72w 108w 144w 180w 288w 324w ir kt.

Kodėl gi ne vienas didelis padengti?

Turintys mulltiple gabalas apima padeda įvairiais būdais. Vienas didelis privalumas yra paprastumas saugojimo. Tai daug lengviau patikimai ir saugiai laikyti 3

mažesnių vienetų, vs vienas didelis 20" padengti. Taip pat galite keisti dangtelius, siekiant padidinti šviesos savybės. Pavyzdžiui, naudojant Gintaro ir

Aišku, apima, kartu ant vienos šviesos.

Ypatybė kiekviena spalva

Polikarbonato spalvos apsauginės šviesos apima. Snaps tiesiai ant dviejų eilių LED šviesos barai. Galima Gintaro, Juoda ir Aiškiai. Raudona.Mėlyna.Žalia, Tai bus ne tik apsaugoti jūsų žibintai .

gintaro padengti Pagerinti matomumą sniego/lietaus ar rūkas dienomis,ypač dulkių būklės juodo dangtelio yra puikus, kai teisės enforcment turi problemų su savo led off road šviesos veikiami.

Aišku, yra gražus leidimas, jei jūs tiesiog norite apsaugoti savo šviesos juosta, bet noriu išlaikyti tą pačią apšvietimo ir pan .

Profesionalus Montavimas yra Labai Rekomenduojama, nes mes neturime technikai vietoje, toliau padėti.

Taip yra tik nuoroda:

1pc 8" padengti 8inch LED Šviesos Juosta

2vnt 8" padengti 16inch LED Šviesos Juosta

3pcs 8" padengti 144W 24inch LED Šviesos Juosta

4pcs 8" padengti 192W 32inch LED Šviesos Juosta

5vnt 8" Padengti 40inch 42inch led šviesos juosta

6pcs 8" viršelio 48" 50" led šviesos juosta ir pan

........................ Plotis savo šviesos turi būti 3inch

Tinka Lenktas arba Tiesus LED Šviesos Juosta

1. Mes laivybos šį elementą prie visame pasaulyje, išskyrus kai kuriose šalyse. Prašome patikrinti juos "Laivybos ir Mokėjimo" etiketė.

Užsakymai tvarkomi per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patikrinimą.

2. Paskelbti vertę ir pavadinimas: "mes pareiškiame apie 30%-50% vertės, prekės pirkėjui iš labiausiai šalies, išskyrus atvejus, šalyje turi būti paskelbti tikrąją vertę. Jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pastabos tvarka.

3. jei jūsų siuntimo adresas priklauso atokiose vietovėse,pirkėjai turi mokėti papildomų siuntimo mokesčių,tikimės jūsų supratimo.

Pastaba :Atkreipkite dėmesį, kad importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Pasitarkite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/perkant, jei yra bet kokia įmanoma muito gaminamas standus muitinės patikrinimo,pirkėjas yra visiškai atsakingas už tai,Ačiū.

1. Atkreipkite dėmesį, kad visi grįš, turi būti iš anksto patvirtintas mūsų parduotuvėje ir turi grąžinti leidimą (RMA) skaičius.

Neteisėto grįžta nebus pritarta.

2. Pirkėjai yra atsakingas už tinkamą pakavimo, grįžęs laivybos išlaidos, draudimo ir grąžinant prekę "new" būklės.

Naudojami elementai bus nepriimtas dėl grąžinimo.

3. Mes pakeis grąžinant prekę tokia pat prekė, problema visa parduotuvė kredito ar visa grąžinamoji išmoka.

1.Jei Jus tenkina mūsų produktus,prašome atsižvelgti į 1 arba 2 minučių palikite mums 5 žvaigždučių teigiamų Atsiliepimų,daug appreicate ji

2.Jei klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes sunkiai dirbame, siekiant išspręsti bet kokią problemą, ir kad kiekvienas klientas būtų 100% patenkintas,

prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

1.Mūsų darbo laikas: nuo pirmadienio iki penktadienio, 9:00~18:00

2. Jei turite kokių klausimų ar abejonių dėl produkto arba aukciono būdu, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyrius elektroniniu ebay pranešimą arba el. laišką . Visus laiškus bus atsakyta per 24 val per darbo dienas.

3. Papildomų siuntimo mokestis bus imamas mokestis už klientų iš AK ,PR , HI. Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo detales papildomą pristatymo mokestį. Tikiuosi jūsų supratimo, ačiū

Pakuotė Tik Apsauginis Dangtelis (Led Šviesos Juosta neįeina)
6inch Padengti dydis Dydis
Prekės Pavadinimas GQLY
Paketas Apima 3pcs 8inch + 3pcs 6inch Objektyvo dangtelis tik (led šviesos juosta neįtraukta)
Automobilio modelis Už "Jeep" ir "Ford" GMC Chevy, Dodge Ram "Toyota", " Honda VISUREIGIS UTV 4x4
7 Spalvų Pasirinkimas Gintarinė / Mėlyna / Raudona /Skaidrus / Žalia / Mėlyna /Geltona padengti pasirinkimas
Modelio Pavadinimas 42inch led šviesos juosta dangtis
8inch Padengti dydis Dydis
Elemento Tipas dulkių dangtelį
Pakuotės Svoris 0.55kg (1.21lb.)
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 8cm (4.72in x 4.72in x 3.15in)

Panašūs produktai