Skaitmeninių Dulkių Vaškas Purkštuvas su Auto Apkaba, Lengva valdyti didelė efficiencyWax Įpurškimo, Liejimo Papuošalai

€661.66

-22%

€853.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: purkštuvas švirkštų, vaško kasetė, ford transit purkštukas (benzinas), Pigūs purkštuvas švirkštų, Aukštos Kokybės vaškas kasetėje, Kinija purkštuvas ford Tiekėjų.

Puikus Derinys: #HH-W06 Skaitmeninių Dulkių Vaškas Purkštuvas Aprašymas Aukštos automatizavimas. Lengva valdyti. Suteikia smulkių detalių ir unikalus kokybės ir svorio, kad kiekvieną pelėsių. Maitinimas:AC220V,50/60 hz, Vienos fazės Galia:450VA(Max), pessure diapazonas:4-7kg , Temperatūros ekranas diapazonas:40-99.9°C Temperatūrai reguliuoti diapazonas:40-99.9°C Vakuume laiko intervalas :0~9.99 sek/0~99.9 sek , Vaškas švirkščiamųjų laiko intervalas : 0~99.9 sek , Nustatyti laiko intervalą dėl atšilimo mašina:0-99hours, Vaškas pajėgumas:3 KG, Temperatūros tikslumas:+/-0.2 °C, Matmenys:450(W)*310(D)*450(H)MM Savybės: Kaip vaškas mold švirkščiamas vašku vakuume, pildymo optimizavimo ir plonu vaško taip pat yra labai lengva švirkšti. Ji gali kontroliuoti temperatūrą, vaško ertmėje ir vaškas burną atskirai ir parodyti su skaitmeninės užtikrinant tinkamą temperatūrą, kai vaškas injekcijos. Šildymo laukimo laiko nustatymo funkcija, darbas gali būti pradėtas kuo vaškas įpurškimo operacijas, sutaupyti ir laiko ir elektros energijos, bet taip pat gerina darbo efektyvumą.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#HH-CA03

Automatinis Gnybtas Aprašymas Maitinimas:AC 230V,50/60 hz,Vienos Fazės Galia:50VA Suspausto oro diapazonas:0.25-0.30 MPAP Pessure rodomas diapazonas:0-240KPA Nustatymo diapazonas: 1) Vieną kartą švirkšti (PRESS1):10-220KPA; 2) Du kartus švirkšti (PRESS2):10-220KPA; 3) Du kartus suleisti ir pridėti slėgio laiko pradžia(LAIKAS):0-3 sekundes; 4) Apkabos, pressureCLAMP):30-235KPA; 5)Perduoti slėgis(PIRMYN):65-235KPA; 6)Laikymo metu(HOLD):0-300 sekundžių; Programos numerių nustatymo diapazonas:nustatymo elementą 0-9 Kartus švirkščiamųjų diapazonas:9999 kartus Matmenys:1)Auto-clamp:157(W)*223(H)MM 2)Valdymo skydelis:160(W)*260(D)*145(H)MM Savybės:Įdėti gumos pelėsių su auto-gnybtas, pirkimo programos numerį, ir paspauskite mygtuką pradėti, o tada apkabos, pelėsių,, eiti į priekį, automatinis taikinio vaškas įpurškimo burnos, vakuuminiai, įpurškimo vaško liejimo, apkabos, atidaryti ir tt, visi, auto baigtas. Gali būti bet koks derinys PRESS1,PRESS2,LAIKAS,APKABOS,PALAIKYKITE,PIRMYN.

PASTABA: 1. Koordinuoti vašku ir oro kompresorius. 2. Vaškas-švirkščiamųjų slėgis gali būti savanoriškas kontroliuojama. Temperatūros kontrolė yra labai tikslūs, 0.2% klaidų. 3. Puikus vaškas-švirkšti poveikį. Jokių oro burbuliukų, nr. deckle krašto, vidutinis vaškas-out.

Čia mes garantuojame veiksmų, Dėkoju už jūsų dėmesį.

-- Visi produktai yra tiesiogiai iš gamintojo;

-- Visi jie turi gera kokybė, konkurencinga kaina, puikus techninę paramą, ir puikiai po pardavimo paslaugos;

-- Jūs perkate geriausias kokybės ir mažiausią galimą kainą garantuotas.

-- Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją!

Pareiškimas:

Paketas bus pažymėtas kaip dovana su mažesnės vertės, siekiant padėti jums išsaugoti muitų mokesčių. Bet jei jūs vis dar kaltinamas muitinės, mokesčių su mažos sąskaitos, jūs turite mokėti mokesčius savarankiškai. Kaina nėra jokių muitų mokesčių. Vertiname jūsų geranorišką supratimą.

Mokėjimo būdas

Mes priimame 1.Banko pavedimu 2.Alipay 3.Klientai nori naudoti Kredito Kortelės arba Debeto kortelę, kuris taip pat gali atlikti mokėjimą per šiuos du metodus.

Laivybos ir Tvarkymo

1. Keli pirkimai taupymo planas: įsitikinkite, bendrosios išmokos už kiekvieno elemento, kurį laimėjo. Mes bus sujungti laivybos, kai jūs padaryti kelis pirkinius.

Kartais laivybos laikas užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl išsiuntimo Vietos ar kitų priežasčių.

2. Teisingai ir pakankamai atitinkamos informacijos: Prašome pritvirtinti savo telefono numerį, kai jums mokėjimo todėl, kad mes galime rašyti savo paketą saugos ir sklandžiai. Visada įsitikinkite, kad suteikti pakankamai informacijos, kad mums padėti atlikti sklandžiai pristatymo.

Grąžinimo politika

1. Grįžti pakuotės turi būti originalioje pakuotėje, viskas turi būti naujas. Trūkstamą dalį arba nieko pradinę būklę, jame negali būti jokios grąžinamosios išmokos. Mes pateikti atitinkamą informaciją Kapt.lt ir Alipay, tokių kaip siuntėjų patvirtinimo ir produktus, nuotraukas. Pakeitimo ir kompensacijos nebus vykdomas tol, kol grąžinti prekę gavo.

2. Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba grąžinti dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai). Mes visuomet rūpinamės, jūs mūsų vertingų klientų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per . Jūsų pasitenkinimas yra visada, mūsų top atlygį.

Modelio Numeris HH-W06 HH-CA03
Prekės Svoris 25kg
Elemento Plotis 55inch
Produkto Savybės Skaitmeninių Dulkių Vaškas Purkštukas (Benzinas)
Elemento Ilgio 57cm
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Medžiaga Metalo
Prekės Skersmuo 23cm
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas įrankių rinkinys
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Elemento Aukštis 47inch
Pakuotės Svoris 40.0kg (88.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 57cm x 40cm x 55cm (22.44in x 15.75in x 21.65in)

Panašūs produktai