Neoninės Geltonos 7/8inch Įmantrybių Kraštus, Elastinga Nėrinių Juostelės Picot Apdaila Elastinės Juostelės Vaikams Lankelis "PASIDARYK pats" galvos Apdangalai Aksesuaras 100Y/Daug

€19.43

-15%

€23.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: picot elastinga, neon elastinga, picot juostelės, Pigūs picot elastinga, Aukštos Kokybės elastinga neon, Kinija picot juostelės Tiekėjų.

Neoninės Geltonos 7/8inch Įmantrybių Kraštus, Elastinga Nėrinių Juostelės Picot Apdaila Elastinga juosta už ekrano užsklandą "PASIDARYK pats" galvos Apdangalai, Priedai 100Y/Daug

Prekė: Įmantrybių kraštai su elastinga, elastinga Nėrinių Diržas, Aukštos kokybės, stiprius elastingumą! Medžiaga: Nailonas + Spandex, Eco-friendly; Plotis: 7/8inch; Spalva: Kaip per Pic, iš viso 13colors yra; Naudojimas: "PASIDARYK pats" Plaukų juostos, lankelis, plaukų aksesuarai, drabužių apdaila, batus arba krepšį... Pakuotės: Viena partija yra 100yards/roll, viena spalva; Vežimas: Kinija Paštu, Oro Paštu, apie 20-45days atvyks; (, jei norite, greitas pristatymas, siūlome DHL, UPS, Fedex, TNT...pls nedvejodami kreipkitės į mane!)

Didesnis kiekis didesnė už kainą, pls nedvejodami susisiekite su manimi, ačiū!

Ir mes turime 13colors jūsų nuoroda, L19-L31, žr. žemiau) nuotraukas.

Atkreipkite dėmesį: Elastinga spalva gali šiek tiek skirtis dėl monitoriai.

Mokėjimo terminas

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO, visus kitus mokėjimo terminus, pls nedvejodami kreipkitės į mus.

OEM Priimtina

Mes galime dažų, kaip ir jūsų pantone spalvų, MOQ yra 1000yards/spalva(jei mažesnės, nei 1000yards, ten bus dažų kaina). Aš pateikti jums siūlo išsamią ir pristatymas kartą gauti jūsų pranešimą.

Mes turime daug įvairių stilių PRIEŠAS, tokie kaip kietas, spausdinti, kaklaraištis dažų, metalų, nėriniai, blizgučiai, folija, elastinga....iš viso daugiau nei 600colors, dauguma akcijų, gali suteikti jums derinys spalvų. Taigi, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su manimi, jei jus domina!!!

Atsiliepimai

Jei esate satistied su mūsų produktai ir paslaugos gali jums pls mums 5 žvaigždučių ir gerų komentarų! Jei yra kokių nors problemų dėl prekės, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau! Ačiū!

Tipas Plaukų Juostelės
spalva Kaip per paveikslėlį, 13colors yra prieinami
Stilius Naujovė
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Plotis 7/8inch width
Modelio Numeris L27
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Tipas Kietas
Lytis Unisex
Medžiaga Spandex,Nailonas
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 2cm (1.97in x 1.97in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (100 m/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai