Nauja sukurta vėjo generatorius 300w 12v/24v vertikalios ašies vėjo turbina su 12v 24v AUTO vėjo solar hybrid MPPT valdiklis

€385.35

-22%

€494.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vertikalios ašies vėjo turbinos, vėjo turbina, vėjo generatorius 300w, Pigūs vertikalios ašies vėjo turbinos, Aukštos Kokybės vėjo turbinos, Kinijos vėjo generatorius 300w Tiekėjų.

Funkcija

1.Max galia yra 350watt

2.2 peiliukai

3.20 metų naudojimo gyvenimo ir 1 metų garantija

4.mažas ,lengvas ,stabilus ir saugiai

5.Sertifikuotas CE

6.Aukšto efektyvumo, galėtų būti mišri sistema su saulės kolektorių.

7. Programos: Jūrų, Valtis,Gatvių, Namų, Openning Plaza apšvietimas..

Techninės

prekės FS-300 Pradėjo vėjo greitis (m/s), 1.3 m/s Cut-vėjo greitis (m/s) 2.5 m/s Nominalus Vėjo greitis (m/s) 13 m/s Vardinė įtampa(DC) 12/24V Nominali galia(W) 300W Max galia(W) 350W Rotoriaus Skersmuo Geležtės(m) 0.52 Geležtės Aukštis( m) 1.05(nr. generatorius) 1.17 (įeina generatorius ir Flanšo ) Saugus vėjo greitis (m/s) Maks. vėjo greitis:≤40m/s, momentinis maksimalus vėjo greitis≤45m/s, Geležtės, kiekis 2 Ašmenų medžiaga stiklo/bazaltas Generatorius Trijų fazių, nuolatinių magnetų sustabdymas variklio Valdymo Sistema, Elektromagnetas Kalno Aukštis(m) 7~12m (9m) Generatoriaus apsaugos klasė IP54 Darbo aplinka temperatūra VAWT -25~+45 ℃、 valdytojas -10~+45 ℃ Keitiklio 0~+40 ℃ Darbo aplinkos drėgmė VAWT ≤90%、 C ontroller ir keitiklio≤80% Aukštis : ≤4500m Produkto surinkimo svoris (Kg) Greičio viršijimo apsauga Elektromagnetinio stabdžio apsauga nuo Perkrovos Elektromagnetinių stabdžių ir iškrovimo vienetas

Projekto nuotraukos Valdiklis informacija Muitų ir Importo Mokesčių 1.We will ship kaip Dovana arba Mėginio ir pripažins, kad sumažintų savo importo mokesčių, ir skelbia mažos vertės. Jūs esate atsakingi už bet kokius papildomus mokesčius, tokius kaip muitai, mokesčiai, PVM, arba tarifus gauti tokio tipo prekes į savo šalį. 2.Jei jums rasti informaciją apie importo mokesčių situaciją savo šalyje, ir manote, kad yra būdų, kaip sumažinti mokesčius, kuriuos turi sumokėti (arba panaikinti mokesčiai, iš viso), tiesiog pasakykite mums, ką jums reikia pradėti instrukcijų (dėl ženklinimo, pakavimo, deklaracijos, sąskaitos-faktūros, ir t.t.) į komentarų lauką per checkout. Mes esame daugiau nei laimingi galėdami jūsų nurodymus. •Elementas buvo griežtai tikrinamos ir supakuoti į pradinę būklę prieš pristatymas. Grįžti & Garantija •Garantija: 7-dienų Grąžinimo Grąžinimo/ 1 metus, Remontas. Grąžinimo priimamas per 7 dienas po to, kai pirkėjas gauna prekę. Jei ši prekė yra su trūkumais gavusi, klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos keitimosi naują arba grąžinti už visa grąžinamoji išmoka. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums greitai keistis ar mes grąžinsime jūsų mokėjimą. Tačiau, pristatymo mokestis nebus grąžinamas, jei tik ne satified su daiktais, o ne su trūkumais, dėl kelių ar kokybės problema. Prašome suprasti, kad laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas. Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos produktų atgal. Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. PRAŠOME PALIKTI TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ IR 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, JEI JŪS PATENKINTI MŪSŲ PREKES IR PASLAUGAS. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakavimo sąrašas (2 paketų, iš viso): 1.2 vnt peiliukai ,1 set generatorius ir 1 varžtų &nuts. 2.pagrindinis velenas 1 vnt. 3.vėjo solar hybrid conrtoller 1 vnt.

Specifikacija with controller, without controller
Galia 300W
Kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
spalva Oranžinė
generatorius 3 etapas retųjų žemių nuolatinio magneto generatorius
Įtampa 12V/24V
Tipas Vėjo Jėgainės Generatorius
Modelio Numeris FS-300
Pakuotės Dydis 106cm x 50cm x 38cm (41.73in x 19.69in x 14.96in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 23.0kg (50.71lb.)

Panašūs produktai