20+3pcs Kovos Vagystės RDA Kredito Kortelių apsaugos RDA Blokavimo Mova Aliuminio Shield Papildomų 3pcs Pasų RFID Rankovės Blokavimas

€5.81

-64%

€16.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įvorė įvorės, rankovės skydas, antrankoviai, Pigūs įvorė įvorės, Aukštos Kokybės rankovės skydas, Kinija antrankoviai Tiekėjų.

20pcs Kovos Vagystės RDA Kredito Kortelių apsaugos RDA Blokavimo Mova Aliuminio Saugos Skydas Papildomų 3pcs Pasų RFID Įvorės Blokavimo Nemokamas pristatymas

(Mūsų produktas yra tuščias be etiketės jei qty žemiau 10kpcs, tema nuotrauka tik jūsų nuoroda. Kviečiame atsiųsti savo individualų spausdinimo etikečių, jei jūs norite nusipirkti didelį vnt aukščiau 10kpcs. Dėkojame už supratimą.)

Kaip apsaugoti savo korteles? Kredito korteles, debeto korteles, RFID lustai turi visas jūsų jautriausias informaciją, pavyzdžiui, kortelės numerį, galiojimo datas, vardus, adresus, gimtadienius ir dar daugiau. Vagys gali įsigyti skaitytuvai internete ar kurti savo pavogti informaciją tiesiai per jūsų piniginę. Apsaugoti jūsų asmeninę informaciją nuo vagių ir neteisėtus sandorius su šiomis RDA Antiblokavimo Kreditinės Kortelės Rankovėmis. Mėgaukitės ramūs, jūsų informacija yra saugi šį unikalų produktą, kuris tinka dauguma kredito kortelių ir identifikavimo. Daro labai domu dovana su šeima ir draugais.

Savybės Radijo dažnių atpažinimo (RDA) yra technologija, kuri naudoja bendravimas elektromagnetinių bangų keistis duomenimis tarp terminalo ir elektroninis žymeklį prie objekto identifikavimo tikslams ir stebėjimo RDA rankovėmis išvengti elektroninių pick-mušant Glotnus sidabro dizaino skaidres į savo piniginę, piniginė, ar kortelės turėtojas lengvai Neutralios spalvos ir neišsiskiriantis dizainas, atsparus vandeniui, nepradurkite ir plyšimui atsparaus Galite turėti kredito korteles, debeto korteles, metro kortelės, vairuotojo pažymėjimo, JAV gyvenantis žaliosios kortelės ir pan.

Specifikacija

1. Dydis: 6.3* 9.1 cm kortelių apsaugos, 10.5*13,5 cm paso raštas.

2. Medžiaga: Aliuminio Folija.

3. Kiekis: 20 kortelių apsaugos s. 3 pasą apsaugos.

4. Funkcija: Apsaugoti jūsų privatumą nuo vagių.

RDA Blokavimo Rankovėmis Paso Raštas Turėtojas Blokavimo priemonė Užtikrinti savo ID JAV dolerių 1480.00 /daug

vienetų / daug

RDA Blokavimo Rankovėmis ID Kortelių apsaugos RDA Kreditinės Kortelės blokavimo mova 1000pcs/daug JAV$ 159.00 /daug

vienetų / daug

Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 2cm x 2cm (3.94in x 0.79in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (23 vnt/lot)

Panašūs produktai