12cm*20cm Aukso / Savaime Aišku, Antspaudas Užtrauktukas Plastikinės Sandėliavimo Pakuotės Pakuotės Maišelis, Zip-Lock Maišą, Mažmeninė Pakuotė Pakavimo Su Pakabinti Skylę

€14.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maišelį arčiau, krepšys vyrai, krepšys slankiklį, Pigūs maišelį arčiau, Aukštos Kokybės krepšys vyrai, Kinija maišelį slankiklį Tiekėjų.

Pardavėjas Rekomenduojame:

......................................................................................................................................................................................................................... Nemokamas skubus pristatymas (DHL, UPS, FEDEX RINKLIAVOS EMS) Jei užsakymas virš $80, dauguma šalių gali mėgautis nemokamas greitas pristatymas, pristatymo laikas abount 5-8 darbo dienas. Įtraukti šalis: Europa, (neįskaičiuotos Ukraina, Baltarusija), JAV, Kanadoje, Meksikoje, Alustralia, Naujosios Zelandijos, Izraelio, Japonijos, Singapūro, Turkijos, Indonezijos, Malaizijos ir kt. Daugiau informacijos prašome susisiekti su mumis.

......................................................................................................................................................................................................................... 12cm*20cm Aukso / Savaime Aišku, Antspaudas Užtrauktukas Plastiko Saugojimo Pakuotė, Pak Maišelį Už Matmenys: 12cm*20cm, Viduje Matmenys: 11cm*16cm Medžiaga: Aukštos kokybės skaidrus PP(Propileno Polimerų) Spalva: Priekiniai aišku, Atgal aukso (vidinis) + silver (išorinis) Stilius: zip-lock Funkcija: Moistureproof, re-sandari, gali būti naudojamas vėl ir vėl. Naudoti: Idealiai tinka papuošalų priėmimo, amatų, kostiumų dizaino, Elektronikos gaminiai ir jų priedai ir kt zip-lock maišą yra lengva uždaryti ir perdirbimo Jei norite pirkti kitos kiekis arba didmeninės prekybos , prašome susisiekti su mumis per Kapt.lt žinutes!

Reikia 400 gabalus su Greitas Pristatymas,

Pristatymas:

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienas, kaip pažadas.

2. Prašome įsitikinkite, kad teisingai Laivo adresas yra įrašomas prieš tai patikrinti. Kai mokėjimas yra baigtas, gali būti, kad negalėsite pakeisti pristatymo adresą. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

Grąžinimas:

1. Mes atliekame pirkėjo pasitenkinimą prioritetas. Jei nesate patenkintas savo pirkinius, mes mielai atlikti mainus ar grąžinti prekę suminis mažiau Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčių per 30 dienų nuo jūsų pirkimo.

2. Bet Keistis, grąžinti arba Grąžinti prekė turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžė, įpakavimas, visi priedai ar dovanos.

3. Prašome leisti iki 7 darbo dienų grąžina būti tvarkomi.

4. Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčiai nėra grąžinami.

Plastiko Tipas PP
Modelio Numeris 12*20cm
Klasifikacija Nustatyti
Taikomas Vietos Virtuvė
Specifikacija 12*20cm
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Laikymo Krepšiai
Prekės Pavadinimas PABCK
Formos Aikštė
Talpa 150ml
Modelis Butas Tipas
Funkcija Eco-Friendly
Forma Geležinkelių Tipas
Storis 8 viela
Naudoti Įvairenybės
Produktas įvairenybės saugojimo krepšiai
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 3cm (9.84in x 5.91in x 1.18in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai