925 Sterlingas Sidabro Princesė CZ Kubinis Cirkonis Vestuvių Vestuvių Juostoje Sužadėtuvių Žiedai už Moterų Merginos Chirstmas Gimtadienio Dovanos

€11.48

-35%

€17.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sužadėtuvių žiedai moterims, vestuvinis žiedas, žiedai moterims, Pigūs sužadėtuvių žiedai moterims, Aukštos Kokybės vestuvinis žiedas, Kinija žiedai moterims Tiekėjų.

Švino, kadmio ir nikelio nemokamai, Meistriškai gauti medžiagos, rodis padengtą, Pagaminti su nepriekaištinga AAA Klasės Kubinis Cirkonis akmuo, kuris yra prieinamos deimantų alternatyvą, kuri atskleidžia, briliantinį blizgesį ir kruopščiai iškirpti miela dovana Valentino dienos, Motinos Dienos, Kalėdų, Vestuves, Jubiliejus, mokyklos Baigimo, Gimtadienis, Bridesmaids, Prom ir Oficialius Renginius ar bet kokia proga... geriausiai įvertinti Pardavėju! Puiki kaina!100% Pasitenkinimo Garantija !Greitas Pristatymas - Lengva Grąžina, Dėl savo didelių dieną, jums bus jaustis kaip royalty kaip ilgai, kaip jūs dėvite šį stulbinančiai gražus. Javeny 925 sterlingas sidabro Vestuvių ir Sužadėtuvių žiedas nustatyti princesė iškirpti. Šis princesė vestuvinis žiedas rinkinys bus puikus būdas pradėti, kad visą likusį savo gyvenimą kartu. Šis princesė formos sužadėtuvių žiedas rinkinys yra absoliučiai stulbinantis pažvelgti. Abu žiedai šiame princesė iškirpti vestuvių ir sužadėtuvių žiedai rinkinys yra pagamintas iš aukštos blizgesį sterlingas sidabro. Šis princess cut CZ vestuvinis žiedas nustatytas funkcijas nutiesti CZ inkrustuota maždaug pusė išorinis juostos. Apdailos liesti, kad šis princess cut engagement ring set yra trys spindinčios princesė iškirpti aiškų CZ akmenys. Šie du žiedai papildo vienas kitą tobulai. Skirtingai nuo kai kurių pigūs sužadėtuvių vestuvinis žiedas rinkiniai, tai 925 sterlingas sidabro žiedas rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir sujungia neprilygstamą grožį su patvarumu.

Elemento Tipas Žiedai
Funkcija Nuotaika Tracker
Nustatymo Tipas Bezel Parametras
Stilius Madinga
Žiedo Dydis 6, 7, 8, 9
Proga Dalyvavimas
Metalų Tipas Sidabrinė
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas Javeny
Metalo spalvos rodis
Lytis Moteris
Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Formos\modelis Geometrinio
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Bauda ar Mados Mados
Paviršiaus Plotis 5mm
Modelio Numeris 11EB204/11EB205-Band
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 14cm x 10cm x 5cm (5.51in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai