Pigūs Šifono Vakaro Suknelės Grindų Legnth Brangioji, Nuo Peties Užtrauktuku Nugaros, Raudonos, Koralų Vakare Gown Mergaičių Suknelės

€64.44

-40%

€107.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šifono vakaro suknelė, vakarinę suknelę, vakare gown, Pigūs šifono vakaro suknelė, Aukštos Kokybės vakarinę suknelę, Kinija vakare gown Tiekėjų.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Dear Klientas: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Esame profesionalus OEM & ODM gamyklos į Sudžou,Kinijos didžiausia vestuvinė suknelė ir vakare suknelė rinkoje . Mes specializuojasi priėmimo vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelės...metų metais, ir mes turime savo profesinės ir patyrusių kolegų , Dizaino Elitas,Profesionalus Modelis Žymeklis ,Seamstresses······ Pirkti pas mus , gausite 1)profesionaliai ir enthusiasatic klientų aptarnavimo ; 2)Greitai laikas užsakymo; 3)Saugių ir greitai tarptautinės laivybos; 4)Aukštos kokybės produktas su priimtiną kainą; 5)Nuodugniai Po pardavimo, klientų aptarnavimo; 6)Nuolaida kaina nuolatinis klientas . 7) OEM yra, Pirkėjų Etiketės Priimti. 8) Patiklus Mokėjimo, sąlyginio Deponavimo, "Western Union", Banko pavedimu, ir kt. 9) Nėra Minimalaus Užsakymo Kiekio.

Sunkus darbas , tik dėl savo idealus didelis dieną !

Tai yra stilius labai subtili suknelė. Suknelė yra pagaminta iš minkštas ir patogus audinys, kuris atskleidžia gamtos kreives kūno. Forma yra super. Mes ne tik gali padaryti standartinio dydžio suknelė, bet taip pat gali padaryti pagal savo matavimus. D ne nedvejodama, bet daugiau imtis šio aukštos kokybės suknelė namo su mažiausiai pinigų. Realios prekės bus 95% suderinta su nuotrauka.

1. Spalvų schema

2. Dydžių lentelė

Prašome pasirinkti jūsų dydis

Kaip Matuoti

Petys į grindų Aukštis:Priemonė nuo peties iki grindų.

Pilna Krūtinė:Išmatuokite aplink galo dalis, krūtinė.

Juosmens:Pirma kaklaraištis gabalas juostos ar styginių aplink gamtos dalis jūsų juosmens.Tai būtų jūsų liemens mažiausia tašką. Palikti string vietoje, o jūs darome dėl jūsų matavimai, kaip jums reikia jį nuoroda su kai kuriais kitais matavimais.

Hip:Imtis matavimo aplink klubų metu galo taško, atkreipkite dėmesį, kaip toli į apačią nuo juosmens, kad esate matavimo.

Išorinis Kojų:Priemonė nuo string/juostele aplink savo juosmens iki grindų. Prašome užtikrinti, kad turite batų, panašių į aukštį, ir tuos, kuriuos ketina dėvėti savo vestuvių dieną.

Rankos Ilgis:Išmatuokite nuo jūsų pečių iki riešų.

Reguliuojamo Ilgio Peties iki Juosmens:Matavimo toje pačioje vietoje, ant savo pečių, eiti per viršų, jūsų spenelių iki juosmens.

Ilgis nuo Peties iki biustas:Priemonė nuo viršaus petį spenelį.

Petys į petį:Priemonė nuo jūsų petys į petį iš nugaros .

Pilna Krūtinė= coliais ar cm Juosmens= Klubus= Viršutinės Krūtinė= Pagal Krūtų Spenelių, kad Spenelių= Reguliuojamo Ilgio Peties, kad Krūtinė= Peties iki Juosmens= Ilgis petys į Petį= Išorinis Kojos= (nuo juosmens iki grindų su savo vestuvių batai) Peties iki Grindų= (nuo peties iki grindų su savo vestuvių batai) Suknelė Color=

Pastaba!

(1) ir atlikite matavimą instrukcijas, ir įvertinti save atidžiai. Po to, kai jūs mokate už mane ,prašau, pasakyk man savo tikslų matavimo 24 valandas , todėl, kad jūs galite gauti suknelė greitai !Jei jums reikia bet kokios kitos spalvos ar ypatingi reikalavimai, prašome susisiekti su manimi elektroniniu paštu.

(2) Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.

I m a sąžiningas pardavėjas, suknelės buvo galima 95% panašių kaip picuture ,jei 100% pats kaip nuotraukoje ,prašome don ' t make mokėjimo

(3) Jei mes ne internete, galite pasirinkti savarankiškai padėti apsipirkti, paliko mums savo informaciją, mes bus būti kito per telefono arba E-mail su jumis susisiekti pripažinti aktualios problemos. Ačiū jums paramą.

Mokėjimo

kreditinė kortelė; bankas banko pavedimu; western union

Vežimas

Laivybos Metodai

Kaina

Pristatymo Laikas

Sekimo Svetainė

EMS

Pigiausia

Apie 15 darbo dienų po išsiuntimo

www.ems.com

TNT

Vidurinis

Apie 5 darbo dienas po pristatymas

www.tnt.com

DHL

Aukštasis

Apie 3-4 darbo dienas, kai laivybos

www.dhl.com

UPS

Aukščiausias

Apie 2-3 darbo dienas po išsiuntimo

www.ups.com

"FedEx"

Aukščiausias

Apie 2-3 darbo dienas po išsiuntimo

www.fedex.com

Grįžti

Prieš pristatant prekę, mes turime patikrinti, dydžio ir patvirtinti, prekės puikus. Gavę elementą, jei pastebėsite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per 48 valandas. Mes vertiname jūsų kantrybę & supratimas, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. mes labai stengiamės išspręsti visų problemų.

Jei mes galime padaryti klaidingą dydį ir spalvą, priims grąžinimo ir atgal.

Atsiliepimai

Mes labai džiaugiamės, kad darbą už jus, ir visos mūsų pastangos siekia gauti daugiau ir kokybiškesnių paslaugų, paremti jūsų poreikių suknelės ar verslo. Todėl jūsų maloniai ir patenkinti komentarus grąžinti, yra labai svarbu mums, ir tai tikrai padeda mums būsimus verslo bendradarbiavimą. Ir jūsų greitą teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi, ačiū jums labai.

Tikrasis Vaizdai Taip
Proga Oficialus Vakaras
Rankovės Stilius Nuo Peties
Dydis Standard or Custom Made
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris R026
Specialios Pastabos Plus Size/ Skubos Tvarka Susisiekite Su Mumis
Kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
Apdaila Duobute
Iškirpte Brangioji
Prekės Pavadinimas Suruimei
Built-in Liemenėlė Taip
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
spalva Pats kaip picuture arba pasirinktinai
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Talėja Natūralus
Siluetas A-Line
Audinio Tipas Šifono
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Traukinys Nėra
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai