DARO Prabanga Mens Kostiumai, Striukė, Kelnės Oficialų Suknelė Vyrų Kostiumas Nustatyti Vestuvių Kostiumai Jaunikis Tuxedos (Striukė+Kelnės)

€57.83

-50%

€115.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų kostiumas rinkinys, vyrų kostiumas striukė, kelnės, kostiumas jaunikis, Pigūs vyrų kostiumas rinkinys, Aukštos Kokybės vyrų kostiumas striukė, kelnės, Kinijoje jaunikis kostiumą Tiekėjų.

. Mieli pirkėjai - Atkreipkite dėmesį: Apie Siuntos ir Custom Pareigos: 1) Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 2) Mes pageidaujamą pasaulyje pirmos klasės express bendrovės, įskaitant DHL, NL Paštu, ir Kapt.lt Pristatymas. Mes naudosime kitą pristatymo būdų, atsižvelgiant į jūsų šalį, arba galite pasirinkti, pristatymas, kaip jums reikia. 3) Mes negalime garantuoti, kad visų pirkėjų pristatymo metu, nes skirtumas muitinio įforminimo metu įvairiose šalyse, kurie gali turėti įtakos transportavimo metu savo elementą. 4) Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. 5) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 6) Kaip importo muitas bus imamas priklauso nuo kiekvienos šalies įprastą politiką. .

Tinka Tipas Liesas
Modelio Numeris DR8858
Programos Liesas. Aristokratiškos elegancijos tinkamos verslo pokyliams ir vestuvėms
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Lytis Vyrai
Prekės Pavadinimas DAROuomo
Audinio Tipas Tvilas
Funkcija Raukšlių deformacijos, lengva priežiūra , anti-static
Medžiaga Viskozė,Poliesteris
Drabužių Ilgis Reguliariai
Priekiniai Stilius Butas
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Elemento Tipas Kostiumai.
Pakuotės Svoris 1.9kg (4.19lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 50cm x 31cm x 9cm (19.69in x 12.20in x 3.54in)

Panašūs produktai