7,62 cm pločio Kroatija, Kuba, Dominikos Respublika siuvinėjimo vėliavos pleistras aplikacijos ženklelis/pasaulio vėliavos patch/lipdukai

€7.60

-7%

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aplikacijos ženklelis, vėliavos pleistras, lopai appliques, Pigūs aplikacijos ženklelis, Aukštos Kokybės vėliavos pleistras, Kinija pleistrai appliques Tiekėjų.

Pastaba:

Atkreipkite dėmesį, kad kiekvienos šalies vėliavos pleistras parduoti kaip daug (10 vnt.)

Daug reiškia šalies vėliava, patch,nesusimaišyti.

Kosta Rika,Dramblio kaulo Krantas,Kroatija,Kuba,Kipras,čekijos Respublika,Kongo Demokratinė Respublika,Danija,Djbouti,Dominika,Dominikos Respublika, Rytų Timoras siuvinėjimo vėliavos pleistras

Pagrindinis tikslas

Šių praktinių pleistrai yra skirti savo privačios relikvijų kolekcija.ar jūs padaryti savo "PASIDARYK pats" masterwork,jie gali būti Siūti/Geležies Pleistras su Audiniu, T-marškinėliai,Jean,megztinį,krepšį,dangtelis ir t.t.skylių ir dėmių, nėra baisi, bet daugiau! nereikia nerimauti, kad jūsų daiktas būtų pats su kitais. leiskite mums mėgautis laimę gyvenime! jauskis ypatinga.

Kaip Naudoti

{1} Pasirinkti vietą reikia įdėti dėmė ant drabužių ir sušveisti

{2} Įdėti medvilnės plonas audinys ant lopo

{3} išjungti garo lyginimo jūsų

{4} Reguliuoti temperatūrą lyginimo į 130-150 laipsnių

{5} išsaugoti paspauskite geležies tvirtai ant priekinės pusės pataisa (8-15 sekundžių, ir nereikia atlikti jokių sukimo judesių.

{6} Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 2-3 sekundes.

{7} ruožtu drabužio viduje ir taikyti slėgis apie 10 sekundžių.

{8} Po pleistro atvėsti,Crefully patikrinkite, ar atgal klijai ištirpsta .jei patinka tokiu būdu,pleistras būtų sticked, kad drabužis puikiai.

{9} Jei jums neramu pleistras klijai nėra stiprus,galite siuvimo ratas nuo pleistro krašto. Dėl šviesos ir kampas, spalvos gal šiek tiek skirtumą tarp produktų ir nuotraukas.jei galite pateikti užsakymą pls maloniai žinoti. Pristatymas

Atsižvelgiant į klientų naudai.Nemokamas pristatymas yra kinija paštu, Oro Paštu,ji paprastai trunka 25-30 dienų, kad dauguma šalių,tai gali užtrukti keletą dienų daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus. Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,Prašome leiskite mums turėti savo teigiamų atsiliepimų ,su pirkėjo parodyti čia.jei turite kokių nors problemų su mūsų produktais ar paslaugomis,nedvejodami susisiekite su mumis !mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Stilius Geležies-Dėl,Siūti-on
Kilmės vieta Kinija
Funkcija Eco-Friendly,Siuvinėtų
Medžiaga Audinys
Dydis 7.62cm wide*prop high
Kiekis 10
Technics Išsiuvinėti
Produkto Tipas siuvinėjimo pleistras
Modelio Numeris 37b-48b
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)

Panašūs produktai