Vilkimo Kablys Mount 40 W High Power LED Pod Atsarginės Atvirkštinio Žibintai Galinis/Paieškos Apšvietimas/Off-Road Darbo Lempos Sunkvežimio Priekaba VISUREIGIS

€56.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Signalinė Lempa, Pigūs signalinė lempa, Vilkimo Kablys Mount 40 W High Power LED Pod Atsarginės Atvirkštinio Žibintai Galinis/Paieškos Apšvietimas/Off Road Darbo Lempos Sunkvežimio Priekaba VISUREIGIS.

Parametrai: * Įtampa: 9-16v DC * Šviesos šaltinis: 5730-24 SMD šviesos Diodai * atsparus Vandeniui dizainas, 4p automobilinis įkroviklis terminalo, 3m kabelis, su posūkio signalo funkcija. Tai yra kamuolys, pritvirtinkite vilkimo kablys šviesos. Ką šis prietaisas, tai yra puiki idėja, kai esate hitching iki savo priekaba nakties metu, ji išmeta papildomą šviesos dėl savo ir priekabos kablys, todėl jūs galite pamatyti, ką jūs darote. Tai stovai lengvai, bet dviejų colių rutulio kalno. Jūs neturite pašalinti jį, kai jums yra vilkimo taip pat. Jis tiesiog lieka toje pačioje vietoje. Jūs galite turėti jį žibintas su atbulinės šviesos ant jūsų transporto priemonės ar pasirinktinai galite pervesti į 12 voltų elektros tiekimą jūsų transporto priemonė, kaip ir baterijos, ir įjungti jį ir išjungti, perjungti už šviesos patys.

Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas OMHOL
Elemento Tipas Atbulinės Šviesos
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai