Nemokamas Pristatymas Aukštos Kokybės Saldus Karštas Parduoti V Apykaklės Gėlių Papuošti Blyksnius Rankovės Moteris Ou Gensha Ilga Suknelė

€22.30

-18%

€27.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kapt.lt, Kapt.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Dydis

Ilgis

Krūtinė

Pečių

Juosmens

S

128cm

84cm

Ne didesnis kaip 36 cm

69cm

M

129cm

88cm

37cm

73cm

L

130cm

92cm

38cm

77cm

XL

131cm

96cm

39cm

81cm

Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo. Mes vertiname jūsų verslą, ir mes bus daryti tą patį ir jums. KOKYBĖS GARANTIJA!

Jei turite kokių klausimų, problemų, prašome susisiekti su mumis. Mes atsakysime per 24-48 valandas, daugeliu atvejų anksčiau. Mes dirbame 6 dienas per savaites. Jei jūs dar nesate girdėję iš jav į paskirtą laiką.

Jei naudoti Kapt.lt ' s "Užduoti pardavėjui klausimą" link " arba "Mano Pranešimai", nereikia slėpti savo el. pašto adresą, siunčiant pranešimus. Jei mes neturime savo el. pašto adresą, sunku atsakyti.

Paslaugų teikimo sąlygos

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Dydžio ar Tinka Klausimų:

Kaip ir visi mūsų drabužiai yra klientų pritaikyta, kai gali skirtis maždaug ±3 cm nurodytus matavimus.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Apdaila Appliques
Sezonas Vasaros
Iškirpte V-Kaklo
Stilius Mielas
Talėja Natūralus
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Modelio Numeris AI17052501
Prekės Pavadinimas nomeocean
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Rankovės Stilius Varpo Rankovės
Modelio Tipas Spausdinti
Dydis S, M, L, XL
Lytis Moteris
Medžiaga Viskozė
Siluetas A-Line
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 42cm x 28cm x 5cm (16.54in x 11.02in x 1.97in)

Panašūs produktai