Korėjos Stiliaus Džinsai, Vyriški/Moteriški Retro Džinsinio Striukė Paltai Vasaros striukė moterims;veste lt jean;camperas de mujer;casacas mujer

€19.13

-4%

€20.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vasaros striukė moterims, retro džinsinio audinio švarkai, striukės moterims, Pigūs vasaros striukė moterims, Aukštos Kokybės retro džinsinio audinio švarkai, Kinija striukės moterims Tiekėjų.

Ilgomis Rankovėmis Džinsinio Striukė Moterims Plonas Kalnų Krištolas Puošnios Ponios Džinsai Elegantiška Vintage Skylę Mergaičių Striukės, Paltai Casacos Feminino

(Azijos Dydis/Tag Dydis)

S

M

L

XL

Vienetas

CM

CM

CM

CM

Pečių

49

50

51

52

Krūtinė

112

115

118

120

Rankovės Ilgis

57

58

59

60

Bendras Ilgis

58

59

60

60

Priminimas: Dydis gali būti 3cm/1.5 colių netikslumas dėl rankos priemonė.

(1inch=2,54 cm)

paslaugų teikimo sąlygos Mokėjimo 1. Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Įsitikinkite, pristatymo adresai yra teisingi prieš mokėti. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą. Siuntos 1.Visi daiktai būtų vežamos per 1-2 darbo dienas po Kapt.lt patvirtino gavęs jūsų mokėjimą. 2.By oro paštu įskaitant HK post " ir "China Post". Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 10-30 darbo dienų. Iš mūsų patirties, dauguma šalių, galite tikėtis 10-25days. Į Braziliją, 25-60days yra labai dažnas, jei esate iš brazilijos, ir jūs turite labai tvirtą pageidauja, kad prekės greičiau, prašome pasirinkti kitą pristatymo būdą, pavyzdžiui, EMS, UPS, DHL. Asmens pirkėjas iš Brazilijos tik galite nusipirkti 3 numeriai prekių už vieną siuntą, siekiant išvengti muitų problema, ir CPF numeris arba PVM numeris yra būtina. Tik EMS: 5-7 darbo dienas, UPS, DHL, "FEDEX": 3-5 darbo dienas 3. Custom mokestis Mes pripažins kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių. Tačiau kai kurios muitinės gali būti griežti, kartais; pirkėjai yra atsakinga už muitų kartą padarytą žalą. Maloniai suprasti. Ačiū! Grįžti & Keistis 1. Visi produktai yra griežtai patikrinimas, siekiant įsitikinti, kad visi yra geros kokybės iki laivybos išvengti bet kokios kokybės problema. 2. Jeigu jums netinka elementą, kai jūs gaunate, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Tačiau pirkėjų yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 3. Maloniai prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. Atsiliepimai 1. Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą, sėkmės todėl jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Jausmingai prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių mūsų svetainėje. 2. Jokių problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir teikti geriausias paslaugas klientams. Thank you so much už jūsų paramą! Nuoširdžiai linkiu jums laimės, džiaugsmu ir sėkmės!

Atsakomybės apribojimas:

Apie Dydį: Dydis gali būti 2cm/1 colio netikslumas dėl rankos priemonė.Šie matavimai yra skirtas, kaip vadovas, kad padėtų jums pasirinkti tinkamą dydį. Prašome pasiimti savo matavimus ir pasirinkti savo dydį, atitinkamai. Mes negalime prisiimti atsakomybės už neteisingą pirkimai.

Apie Spalva: tikslios spalvos elementai gali skirtis priklausomai nuo konkrečių stebėti, nustatymus ir apšvietimo sąlygas.Daiktų spalvas vaizduojamas turėtų būti naudojamos tik kaip apytikslė vadovas.

Modelio Tipas Kietas
Dydis S, M, L, XL
Modelio Numeris veste jean lt
mados striukė kolegija striukė;ponios striukės
Stilius džinsai striukė moterims
džinsai striukė ponios Džinsinio audinio tranšėjos moterų;Džinsinio striukė moterims
Medžiaga Medvilnės
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Kita Džinsai striukė moterims;Džinsinio audinio paltai
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Mados Paltai moteriški švarkai ir paltai
Su gobtuvu No
Prekės Pavadinimas septevagus
Produkto pavadinimas moterų švarkas;ilgas džinsinis striukės moterims
Ispanija Raktiniai Žodžiai chaquetas de mujer;casacas mujer;
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
kitus raktinius žodžius jaqueta džinsai femininas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Sezonas Moterų Pavasarį Kailis-Rudenį
Apdaila Duobute,Derliaus
Tipas Laisvas
Lytis Džinsai moterų striukė;Džinsinio moterų striukė
Storis Standartas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai