150x220cm Karšto oro balionų Fotografijos Backdrops Meno Audinio naujagimių&pet Fotografijos Backdrops Studija Fone D-7551-W

€11.57

-29%

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: studija fone, fotografija backdrops, fonas studija, Pigūs studija fone, Aukštos Kokybės fotografijos backdrops, Kinija fone studija Tiekėjų.

Dėmesio:

Prašome perskaityti žemiau elementus, atidžiai prieš jus užsakymus , ačiū.

1.Vaizdas yra fone, jūs gausite:

fone parduodame nuotrauka BE modelio,ir mes gamins fone su numatytąją formą, jei nėra specialių reikalavimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi jei esate supainioti apie tai.

2.Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gal ir sukelia kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Jei negalite priimti buvimas šiek tiek spalvų skirtumas, prašome apsvarstyti pirkti.

3.Fono Forma:

Mes bus parengti backdrops pagal paveikslėlį formos (ypač horizontalios arba vertikalios), Jei nėra specialių reikalavimų, pranešimų ir tvarka.

4.Individualų grindų dydžio ar sienos dydis:

Jei norite custom forma sienų ir grindų pagal atveju dėl tam tikrų dydis , pleae palikti žinutę užsakymo formoje .Jeigu nėra jokių specialių reikalavimų, mes bus parengti backdrops pagal paveikslėlį arba numatytąją formą.

5.Ilgai pristatyti laiku, kai kurioms šalims:

Tai kainuoja daug daugiau laiko(1-2months) laivas paketą iš kinijos į kai kurių šalių, pavyzdžiui, Pakistano,Kyrghyzstan,Meksikoje,Pietų Amerikoje, pavyzdžiui, Brazilija/Čilė/Argentina,Afrikos šalyse kaip Pietų afrika,Jei jums priimti negali, ilgai pristatyti laiku, prašome apsvarstyti pirkti.

Ačiū už supratimą , best regards

Šiltas patarimas:

fone bus priklijuota daugiau dalių(dažniausiai 2) kai abiejų pusių dydžiai yra didesni nei 5ft.

Paprastai, kai nuotrauka yra giliai spalva, linija yra nepastebimas.Priešingai,tai LENGVA pastebėti, kai arti pažvelgti,bet fotografija tai ne problema, kai toli atstumo .

jeigu tu negali priimti sankryžos,o ne pirkti

Šiltas patarimas 2 :

Nuorodą Kainų Skirtumas sudaro:

Numatytasis Medžiaga : Meno Audinio(baudą, mezgimo,minkštos,šiek tiek sunku,plonas,lengvas ,non-glare)

Meno Audinys yra labiausiai komercinė medžiaga, ši medžiaga yra šviesos, ne, atsparus vandeniui, šiek tiek diaphanous.Dėl matinių, jis tinka naudoti patalpose.siunta gali priima sulankstyti metodą, kuris bus rezultatai šiek tiek raukšles. Bet raukšles dings kaip ilgai, kaip ji yra susukti popieriaus kibirą ar išlyginti.svarbiausia,kad tai ekonomiškai efektyvu.

Galimų didesnių dydžių kaip 8x8ft,8x10ft,10x10ft,10x15ft,10x20ft,sticked dalių(dažniausiai 2). bet ne vientisas.

mes taip pat turime:

Drobė (kaina higer ,geležinkelių siunta ,prašome susisiekti su manimi, jei norite)

Medžiagos Drobė-tai santykinio storio, kurios yra ne diaphanous arba karštį, tuo tarpu, spalva produktai, pagaminti su juo yra labiausiai ryškus dėl sluoksniai ryšį tarp medžiagos storis ir produktų paviršiaus, todėl spalvos Drobė yra gana geras tarp šių kelių medžiagų; paprastai, Drobė yra vežamos valcavimo.Dydžiai 5x10ft,5x7ft,5x5ft,4x6ft

spustelėkite "Pirkti Dabar" pirkti tiesiogiai

prašome susisiekti su manimi paspaudę "Contact Dabar", kai individualų dydis ar spalva, arba nuotrauką

paprastai,mes išsiųsti paketą dear klientas kinija pašto express(per 7days)/ Fedex /DHL ar greičiau kaip UPS.

Visi tapetai yra pagaminti Kinijoje ir mes didžiuojamės galėdami pasiūlyti sparčiausiai apyvartumo laiką, pramonės, vos 3-5 darbo dienas! Vidutiniškai, prašome leisti 7-20 darbo dienų tarptautiniai pervežimai kai jūsų fonas, kad palieka mūsų sandėlyje.

Kinija Huayi Trading Co., Ltd. HuaYi fonas NE.1017432

Stilius Vaikai
Tipas Purškimo Dažytos
Modelio Numeris D-7551
Medžiaga meno audinys
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas HUAYI
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)

Panašūs produktai