609 keraminiai guoliai 9x24x7 ZrO2 ABEC 3 Guoliai nemagnetinių Izoliacinės PTFE Narve Visiškai Keraminės Rutuliniai Guoliai

€16.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: guolių 6305, guolių didmenininkai, guolio įvorė, Pigūs guolių 6305, Aukštos Kokybės guolių didmenininkai, Kinija guolio įvorė Tiekėjų.

609 Visiškai Keraminės Rutuliniai Guoliai

9mmx24mmx7mm

Mes didžiuojamės, kad turime plačiausią visą keraminiai guoliai sandėlyje, visus elementus įtraukti į šią kategoriją yra sandėlyje. Visą keraminiai guoliai turi elektros ir magnetizmo atsparumas nusidėvėjimui ir korozijai, tepimo ir priežiūros nemokamai. Pasaulyje mažo trinties koeficiento, kas gali būti geriau?. Silicio nitrido, silikono karbido ir zironium Oksido žiedai ir kamuoliukus, PTFE, PA66 ir Žvilgtelėti fiksatorius. Mes pirmieji įvedė uždaromos visiškai keraminiai guoliai, riebokšliai gali būti gumos sandarikliai ar PTFE, dangčius. Bet kokio dydžio gali būti pagaminti pagal jūsų specifikacijas, minimalus kiekis-100, pristatymo tarp 30 ir 60 dienų, tiesiog nuspręsti, jei norite, kad jūsų pozicijos uždaromos arba atidaryti ir medžiagos, vidinio žiedo išorinėje dalyje (žiede), kamuoliukus ir narve. Si3N4 reiškia silicio nitrido medžiaga ir yra juodos spalvos, SiC reiškia silicio karbido medžiagų ir taip pat yra juodos spalvos, ZrO2 reiškia, cirkonio dioksido, taip pat žinomas kaip cirkonio arba cirkonio oksido, jie yra baltos spalvos, a ZrO2 kamuolys atrodo tiksliai taip, kaip perlas.

Su efektyvios verslo operacijos ir daugiau nei milijono atsižvelgiant į mūsų sandėlį, Valsas Guoliai Kinijos Korporacija dirbo pramonėje aprūpinti visų rūšių Rutuliniai Guoliai. Rutulinis Guolis verslas buvo mūsų šeimos tradicija nuo 1998 metų. Mes, importo, eksporto, didmeninės ir platinti guoliai, pagal mūsų VALSAS prekės pavadinimo. Mes džiaugiamės, kad mūsų internetinėje parduotuvėje ir veikia 24/7.mes esame oficialūs platintojai trys aukščiausios kokybės kinijos gamintojai: HRB, LYC, ir ZWZ.

Tiesiog naršyti, įtraukti į krepšelį ir patikrinti. Tai taip paprasta. jei jums reikia kito dydžio, kad neįtrauktų į mūsų parduotuvėje, prašome mums pranešti.

Mes laivas visame pasaulyje . Rutuliniai guoliai turima medžiaga : Anglies, Chromo & Nerūdijančio Plieno. Net Cirkonio Oksidas (Cirkonio ZrO2) ir Silicio Nitrido Si3N4 Uždarymo: Guma, Plonos Plombos arba Metalo Skydai Fiksatorius: Plienas, Nailono, Poliamido, Fenolio, Peek, Bakelite, GFRPA66-25, PI, AISI, US304, SUS316, Cu ar Bronzos Dydžiai: anglų (colių) & Metrinių Dydžių Programos: Varantys, inline skate, voleliu ledo ritulio, cnc kelvedžiai, riedlentė, riedučiai, žvejybos ritės, slotcars, atv, quad, skate, dantų handpiece, dviračiai, rc automobiliai ir sunkvežimiai, modelio varikliai, yoyos, go kartingai, motociklai, sniegaeigiai ir papuošalai spining žiedai. Kokybė: Testavimas yra labai svarbus mūsų produktų liniją, mūsų ištekliai yra pagrįstas ISO9001 standartus, Pasitenkinimą: Garantuotas iki taško, kur mes įsitikinkite, kad jums yra 100% patenkintas, mes tiesiog tikimės, kad jūsų rutuliniai guoliai bičiulių. Mes visada rekomenduojame, kad jūs švarus ir tepalas guoliams reguliariai. Gerai prižiūrimi Abec5 guolis bus ilgiau, nei susidėvės yra Abec7 guolis, kad nepalaikoma. PASTABOS: paveikslėlio šis sąrašas yra šablonas, tik ir rodo tik tai, ką šio tipo rutulinis guolis atrodo, faktinis dydis ir spalva gali skirtis nuo nuotraukos.

Prekės Pavadinimas MOCHU
Ilgis --
Struktūra Giliais rutuliniai guoliai
Sukimo Momentas Talpa Guoliai
Modelio Numeris 609
Dangos Guolis
Medžiaga Cirkonis (ZrO2)
Pakuotės Dydis 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai