BeadsniceID26125 Nemokamas pristatymas dizaino papuošalų derinys spalvų ir formos papuošalai didmeninė Kinija granules, granules apyrankė

€9.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliukai nemokamas pristatymas, granulių didmeninės, dizaineris karoliukai, Pigūs karoliukai nemokamas pristatymas, Aukštos Kokybės granulių didmeninės, Kinijos dizainerio granulių Tiekėjų.

USD $ 10.01 USD $ 16.74 USD $ 19.07 USD $ 6.98 USD $ 9.00 USD $ 14.72 USD $ 11.12 USD $ 0.80

dizainas karoliukai

Aprašymas : vardas BeadsniceID26125 Nemokamas pristatymas dizaino papuošalų derinys spalvų ir formos papuošalai didmeninė Kinija granules, granules apyrankę prekės beadsnice ID 26125 svoris 653.3 g spalva mišrios spalvos

Galite pasirinkti sumaišykite spalvą ir formą, galimybė,mes pasirinkti iš spalvų, kurios yra mūsų dabartinės akcijų.

PASTABA : Dauguma mūsų produktų yra 100% rankų darbo ir unikali spalvų ir formos. Nuotraukos parodė, atstovavimas prekės gausite iš mūsų parduotuvėje. Nuotraukos, kurių buvo imtasi realių atsargų pagal baltos šviesos efektai. Tačiau produktas gali būti didesnis ARBA šiek tiek spalvų skirtumas KOMPIUTERIO ekrane, prašome kreiptis į dydį informaciją apie aprašymai. Spalvos gali šiek tiek skirtis skiriasi dėl apšvietimo efekto ir spalvų nustatymo kiekvieno stebėti.

Laivybos Laikas :

Mes accorrding savo režimas išleidimas laivų elementus. Jeigu neturite jokių specialių reikalavimų, prekės bus išsiųstos iš per HongKong post reguliaraus oro paštu per 3 dienas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.

Laivybos Mokestis :

Šis straipsnių Standartinis pristatymas yra NEMOKAMAS PRISTATYMAS, jokių kitų Paslėptų mokesčių. Galutinė užsakymo kaina yra galutinė kaina.

Ši prekė išsiunčiama iš per HongKong post reguliaraus oro paštu per 3 dienas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.

Pristatymo Adresas (Labai svarbu)

Mes laivas, kad jums spręsti palikta Kapt.lt. Norėdami išvengti trūksta, kad įsitikinkite, adresą, kurį paliko dėl Kapt.lt yra jūsų pagrindinė pristatymo adresą.

Sekimo Numerį:

Mes teikiame sekimo numerius visus užsakymus.

Apmokėjimas:

Mes priimame visus mokėjimus .

Pvz.:

KODĖL MŪSŲ KAINOS YRA GERIAUSIAS?

Nėra tarpininkas tarp mūsų ir mūsų klientams.

KODĖL VERTA PIRKTI IŠ JAV?

1. KOKYBĖS PRODUKTAI IR GERIAUSIAS KAINAS

2. GALIMYBĖ, KAD LAIVAS GREIČIAU

3. 45-DIENA 100% PATENKINAMA GARANTIJA

Jūsų 100% pasitenkinimas yra mūsų garantija. Jeigu gavote prekę, ir taip pat patenkintas savo produktą ar paslaugą, jūs skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su overmost Išsami Pardavimo Reitingas (DSR) 5, kuris daug reiškia mūsų ateities Kapt.lt įmonių, savo pripažinimą yra mūsų motyvacija plėtoti mūsų verslo tarnauti jums, net geriau ir toliau teikti aukštos kokybės produktus mažomis kainomis. Jei esate nepatenkinti su prekės arba paslaugos planą ir duoti mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar galite prašome rašyti mums iš karto ne ? Mes padarysime viską, kad jūsų problemą galima išspręsti per trumpiausią įmanomą laiką.

apie mus

Karoliukai Gražus Papuošalai yra papuošalai išvados gamyklos ir didmenininkas Kinijoje. Mes didžiuojamės mūsų kokybė, mažos kainos ir draugiškas klientų aptarnavimas!

jums gali patikti šios:

Sterlingas Sidabro Rezultatai:

Modelio Numeris 26125
Elemento Tipas Karoliukai
spalva mišrios spalvos
Prekės Pavadinimas beadsnice
Bauda ar Mados Mados
Prekės Forma mišrios formos
Svoris 630.5 g
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
didmeninė svetainėje www.beadsnice.com
Prekės Svoris 653.3G
Medžiaga Mūrinis
Pakuotės Svoris 0.783kg (1.73lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 30cm x 20cm (7.87in x 11.81in x 7.87in)

Panašūs produktai