APS3005Si 30 V 0-5A / 1mA DC Maitinimo Šaltinis

€64.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šaltinis paketai, šaltinis kamuolys, tiekimo bendrovėms, Pigūs šaltinis paketai, Aukštos Kokybės šaltinis kamuolys, Kinija tiekimo bendrovėms, Tiekėjams.

APS3005Si 30 V 0-5A / 1mA DC Maitinimo Šaltinio APŽVALGA Tai yra vieno kanalo,pastovios įtampos ir nuolatinės srovės maitinimo elastinga su žemos savigarbos ir triukšmo,aukštas patikimumas ir didelis tikslumas.Ji taip pat yra grandinės apsauga nuo apkrovų,trumpo jungimo ir daugiau temperatūros.Jis skirtas naudoti laboratorijose,kolegijų ir gamyba. FUNKCIJAS, lengvas ir Kompaktiškas Dizainas Idealiai tinka Mokymo Laboratorijose. Saugus studentams naudotis 0.01% Aukštos Reglamento Nuolatinės Įtampos ir Nuolatinės Srovės Veikimas Vidaus Pasirinkite Nuolat arba Dinaminės Apkrovos, Pritaikytą dizainą galimas TECHNINES SPECIFIKACIJAS Išėjimo Įtampa Diapazonas:0~30 V Išėjimo Srovės Diapazonas:0~5A Galia:150W Įtampa/Srovė:Ekranas: LED Ekranas Ekranas Tikslumas: Įtampa:0.1 V Currenct:1mA Stabilumą Apkrova: ≤0.1%+5mV Rippleand Triukšmas: ≤3mVRMS

Mokėjimo

Jei esate iš Brazilijos ir pasirinko UPS,FEDEX,DHL,TNT , jūs turite pateikti CPF numeris arba CNPJ numerį . jei ne mes cant laivo it out !!!

· jei turite kokių nors problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis!

Baterijos yra uždrausta oro transportas. taigi, Baterijos nėra įtrauktas . ji Maitina AA arba 9V arba AAA tipo Baterijos . ir ji yra lengva ir pigu pirkti vietos

· Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, bet kaina nėra labai pigūs, arba nepavyko rasti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis!

pristatymas

· 1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas.

· 2. Pristatymo Terminas:

Per EMS FedEx, TNT, ups, DHL Express: Paprastai 3-7 darbo dienos.

Per China Post " Oro Paštas: Paprastai 30-60 woring dienų.

· 3. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Klientų Aptarnavimo & Grįžti

1. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

2. Visi produktai turi 1 metų garantiją.

3. jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų arba ginčų. mes pasistengsime, kad mūsų geriausias, išspręsti problemas.

4, Mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Ačiū !

Dėkojame už jūsų paramą !!!

Etapas vienfazis
Srovės Tipas DC
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 23cm x 24cm (13.78in x 9.06in x 9.45in)
Pakuotės Svoris 5.2kg (11.46lb.)

Panašūs produktai