5*7ft vinilo audinio fotografija fone kompiuteris Spausdinti fono fotostudija naujagimiui gimtadienio fotografijos rekvizitai

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fonas fotostudija, spausdinti fono, fono nuotrauka, Pigūs sluoksnių fotostudija, Aukštos Kokybės spausdinta fone, Kinija fono nuotrauka Tiekėjų.

Trumpas Įvadas

Tai yra 5 pėdų*6.5 pėdų(150 cm,*200 cm) fonas su bendra išvaizda paveikslėlį, ir visiškai vientisą, reiškia, kad jis vienas gabalas backdrops. Fonas tinka Vestuvių, Vaikų Fotografija, Atostogų Vakarėlį, Gimtadienį ar Foto Kabinų ir kt. Jei jums reikia dydžio, kad didesnės nei 150 cm,*200 cm, prašome susisiekti su mumis ir papildomus mokesčius reikia, taip pat didelio dydžio sluoksnių siūlės turi, prašome nesijaudinkite, nes siūlės netrukdys nuotraukas. Dėl klausimų ir problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš darysiu viską, kad atsakyti ir jums padėti.

Produkto Rodyti

Procesas

Pastaba

Mes paprastai kartus fone siųsti,Todėl ten bus raukšles

Nesijaudinkite,čia yra būdų, kaip pašalinti raukšles: 1. Roll jį sandariai cilindru 3-4 dienas,tai bus gerai. 2. Šilumos ji su garo lygintuvu atgal elementą,tada jis bus sklandžiai vėl. 3. Ruožas ji ir apkaba ji atgal lašas stovėti 3-4 dienas,ji taip pat dirba.

Stilius Vaikai
tinkamas objektas Foto Studija/ etapas / gimtadienio / šalis /
Originalus šalį Kinija
Modelio Numeris HG-238
Pritaikyti Parama
Medžiaga Neaustinis
Pardavimai prašome atkreipti dėmesį, parduotuvėje pranešimas
Prekės Pavadinimas comophoto
Tipas Purškimo Dažytos
Dydis 150cm*200cm
Dydis (mm) 2000
Greitas pristatymas Po pranešti
Pakuotė Taip
Didmeninė Parama kartu su protinga kaina
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai