Nauji Karšto Pardavimo Nemokamas Pristatymas Pro 3 Ratus Skriemulys, Universalios Lankstymo Fotoaparato Trikojo Dolly Bazės Stovėti 800 Rusija Brazilija

€70.63

-4%

€74.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fotoaparato trikojo dolly, trikojo dolly, fotoaparato trikojo, Pigūs fotoaparato trikojo dolly, Aukštos Kokybės trikojis dolly, Kinija fotoaparato trikojo Tiekėjų.

Mokėjimo

1. Mes priimame tik mokėjimo PAYPAL.

Pristatymas 1.Laivybos pranešimas bus išsiųsta jums elektroniniu paštu, kai jūsų užsakymas buvo vežamos. 2.Jūsų užsakymas bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienas, kai tik gausime jūsų mokėjimą. 3.Mes neturime laivų savaitgalio ar valstybinės šventės.

4.Jei jums reikia greitai express, jums reikia papildomai mokėti postcharge ir susisiekti su mumis prieš jus pirkti.

Susisiekite Su Mumis

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą. Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Mes dirbant su didelės apimties laiškų, kiekvieną dieną. Prašome leiskite mums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas. (Pirmadienis-Šeštadienis).

Tipas Profesionalus Trikojis
Svoris (g) 2630
Prekės Pavadinimas WF
Naudoti Vaizdo Kamera
Max Extened Ilgis (mm) 830
Pakuotė Taip
Sulankstyto Ilgis (mm) 530
Modelio Numeris WT800
Medžiaga Aliuminio
Pakuotės Dydis 55cm x 120cm x 20cm (21.65in x 47.24in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.8kg (3.97lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai