Didmeninė gamyklos kaina vyrų dovanos 24K GP Vario rupi 10mm ILGIO 60cm Kilnus Frau Laukinių grynojo Aukso karoliai vyrams

€18.22

-36%

€28.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliai fabrikas, karoliai vyrams, didmeninė karoliai, Pigūs karoliai fabrikas, Aukštos Kokybės karoliai vyrams, Kinija karoliai didmeninių Tiekėjų.

Bauda išskirtinį auksu pakabukas papuošalai spalva Euro vestuvių 24k Geltonojo aukso padengtą karoliai pakabukas Didmeninė Žalvario Laukinių Grynas 100% 24k Geltonojo aukso padengtą karoliai pakabukas iš Žalvario, Laukinių

Spalva : 24k aukso

Medžiagos: žaliavos yra žalvaris , 24K paauksuoti dulkių kūryklos

Kviečiame Jus į Pirkimo Žiūrėti Laimės pasiūlymą

Kas yra aukso Užpildytas?

Visi Aukso užpildytas papuošalų ateina su NEMOKAMA aksomo papuošalų maišelį ir lifetime garantija, kad nebus tamsėjimas, salono apdailai ir apmušalams ar fader išnyks. Aukso užpildytas juvelyriniai dirbiniai yra itin ilgai ir, jei pasirūpinta bus paskutinis jūsų gyvenime.

Ne klaida aukso Užpildytas Papuošalų už sidabrą, bižuterija, nes nėra palyginimo. Paauksuoti papuošalai žetonų,dribsniai, ir vilki ne. Šis gabalas yra 25 mil kietas sluoksnis kokybės aukso šilumos susijungę į Juvelyrų žalvario (danga yra paprastai 3 mil) Ji yra visų puikių savybių kietosios aukso juvelyriniai dirbiniai be kainą.

Nikelio nemokamai, ne alergija, nėra lengva apjuodinti

100% visiškai naujos, niekada negali būti dėvėti

Visi daiktai iš tabako dūmų, naminių-be namų.

Dovana Atveju w/ vienas stebina puikia dovana

Pastaba: Jei esate pavargę laukti! Norite "pirkti dabar", arba norite pirkti daugiau nei vieną elementus iš mūsų, ar esate pardavėjas, nori pirkti didmeninės prekybos produktus iš mūsų, prašome susisiekti su mumis.

Apie Mus

Metalas: Geltona auksą, padengtą Žalvario 24K 18K 14 KARATŲ Geltonasis Auksas

Bruožas: aukso kiekis

Aukštos kokybės Papuošalų Apima Rankdarbių Mokestį!

Jūs galite priimti ją kaip dovana savo meilužio!

Naudoti kartą:

Gimtadienio dovana, Vestuvių Dovana, Dovana Švenčių

Ten yra apie gramo svorio skirtumas.

Medžiaga, iš mūsų gaminiai yra iš gryno žalvario lydinys, paviršių, padengtą nedidelį kiekį aukso, todėl laipsnį modeliavimas daugiau nei 90%.

Ar jūsų šeimos aukso gaminiai atrodo kaip auksas?

A: mes visi įpratę geriausia procesą ir implantavimas, modeliavimo laipsnį 90-95% aplink, bendra žmogaus akimi sunku atskirti, tačiau neįmanoma būti vienodos, tikrai.

Jūsų aukso gaminius išnyks?

Atsakymas: įprastinio dėvėjimosi nėra lengva išnyks, paprastai dėvėti nuo 1 iki 2 metų, mūsų produktai yra šiuo metu geriausias dengimo procesas, aukštos temperatūros ir vakuumo danga ir išlaiko gerą ilgą gyvenimą, vengti kontakto su cheminėmis medžiagomis, nr. niekada išnyks, gero, gali tik įsigyti aukso.

Ar jūsų šeima turi paauksuoti alergijos

pristatymas

Pirkimo 1-4 punktą nemokamas pristatymas Pašto paslaugų Kinijoje Pasiekti už 12-25 dienas,

Pirkti 7 punktas EMS Pasiekti 7-14 dienų,

Pirkimo 15 punktas DHL Pasiekti 4-8 dienas,

didmeninės pardavimo skatinimo pigiai

Grąžinimo politika ir Parama:

100% Pinigų grąžinimo garantija!! Jei prekės atvyksta sugadintas ar su defektais, arba, jei tai nėra aprašyta, arba jei dėl kokių nors kitų priežasčių jūs nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu. prašome pasirašyti dokumento "Atsisakyti Gauti" Prieš pašto vežėjas palikti. Po to, kai mes gavome sklypas, mes grąžinsime Galutinė Produkto Kaina be pristatymo mokesčio.Jei sklypas sugadintas, Contrarily, Mes tik Grąžinti Galutinė Produkto Kaina.

KEISTIS IR KOMPENSACIJOS

NEMOKAMAI SPALVA APSIKEITIMO sandoris: Įsakė neteisinga spalva? Ne bėda! Tiesiog grįžti plėtiniai atgal į mus, ir mes paskelbsime jums pakeitimas NEMOKAMAS!

GRĄŽINTI: Jeigu dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti produktą, galite grąžinti ją grąžinti. Šiuo atveju pašto išlaidos bus išskaičiuojama iš grąžintinų lėšų sumą ir pervesti atgal per 24 valandas nuo gavimo punktas..

Politika

Visi daiktai gauti mūsų 30 dienų pasitenkinimo garantija jei nenurodyta kitaip produktų sąrašo. Visos prekės yra garantuotas turi būti nauja darbo būklės gavimo pirkti. Jei yra kokių nors problemų, arba, jei nesate 100% patenkintas prekei, prašome susisiekti su mumis iš karto, todėl mes galime pasiūlyti pakeisti ar grąžinti prekę.

PASTABA: Visi daiktai grąžinti, turėtų būti originalioje pakuotėje su visais priedais, dokumentais, ir turinys atsiuntė iš pradžių su elementą. Padarytos žalos pirkėjas negali būti taikoma ši politika.

Formos\modelis Veidas
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Aukštos kokybės Papuošalų Dovana ne lauke auksą, padengtą Žalvario Moterų vestuvių
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Paauksuoti
Stilius Klasikinis
Proga Šalis
Prekės Pavadinimas HUARONGKANGYOU
Medžiaga Crystal
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas 1-
Lytis Moterys,Unisex,mylėtojai
Modelio Numeris aukso papuošalai
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)

Panašūs produktai