Glazūruotos Keramikos Statula Kinijos Vadovo Porceliano Statulėlės, Keramikos Ornamentais Lady Pav Skulptūros Meno Kolekcines Amatų Namų Dekoro

€93.36

-19%

€115.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoratyvinis dekoratyvinis, dekoratyvinis namų dekoro, dekoro namai, Pigūs dekoratyvinis dekoratyvinis, Aukštos Kokybės dekoratyvinis namų dekoro, Kinija apdailos namų Tiekėjų.

Glazūruotos Keramikos Statula Kinijos Vadovo Porceliano Statulėlės, Keramikos Ornamentais Lady Pav Skulptūros Meno Kolekcines Amatų Namų Dekoro

Produkto Pavadinimas

Shiwan Keramikos Statula - zhuyun

Autorius

Lin Naihe

Medžiaga

Keramikos Gaoling-Molio

Pakuotė

kartoninėje dėžutėje

Matmenys

12*8*29cm

Neto svoris

1kg

Kokybiškos

Grynas vadovą, Rankų Statula

Surinkimo pažymėjimas

1 vienetų (Parašas Autorius)

Dažytos Glazūruotos Keramikos Hogar Kinijos Vadovo Keramikos, Porceliano Statulėlės Ornamentu Ponios Pav Meno Kolekcines Amatų Namų Dekoro

Shiwan meninės keramikos ir Keramikos, Skulptūros

Shiwan keramikos meno funkcijas, laikantis tradicinės Kinų menas, po ilgą istoriją ir raidą, didžiausias funkcija yra savitas nacionalinis charakteris ir unikalios vietos. Shiwan lėlės yra kaimiškas, Han liaudies meną, jo dalykas su plačiąja visuomene apie gyvenimą, Unikalaus stiklo technikų, modeliavimo ryškus tikroviška. iki šiol, Shiwan žmogaus gyvenimas vis dar turi artimus ryšius su keramika.

Nuo kasdienio naudojimo indai, bendrosios baldus, jie yra neatsiejami nuo keramikos. Šis tradicinis Shiwan keramikos kultūra turi įtakos kartų, ir dabar, daug jaunų keramikų keramikos meno entuziazmo ir tikimės, kad galės įvaldyti šį tradicinių amatų.

Shiwan keramikos įtakos šalies kultūrą, į daug modernių elementų. Siekiant atverti naujų kelių, kai kurios puodžiai bus sukurti kai naujas temas, kitos bus iš esmės tradicinių Shiwan lėlės, pridedant keletą naujų elementų, tegul keramikos kurti naują erdvę. Apie Autorius

Shiwan Keramikos Dailininkas Lin Naihe ir Lin Weidong yra valstybės Meno ir Amatų Asociacija. Jie visi mokosi skulptūra iš jo tėvas nuo 1975 metų. Daugiau nei 40 metų, Lin Naihe sužinojo iš tradicijos, Shiwan keramika, skulptūra, menas, priėmė gerą patarimą iš visur, integruotas jo knowdage ir suformavo savo stilių. Pastaraisiais metais, jie dirba paprastai aukštojo pasiekimus, su palaipsniui subręsta stilių. Visų pirma, jo naujausi darbai Tang Dinastija, Čing Dinastija ir mažumų gražuolių aer subtilus, grakštus ir ryškus formos pastatas.

Mes Teikiame Dropshipping Paslaugos

Detalių pristatymas

1.Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti produktų 45 dienų. ir prašome pateikti mums 3 darbo dienų, tikrinti negavusieji paketą ir priežastis. Jei tai yra mūsų problema, mes grąžinsime pinigus jums.

Mokėjimo

1.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Muitinės Procedūros

1.Klientai yra atsakingi už Muitinės Klirensas, ir sumokėti importo muitus.

2.Mes galime suteikti jums Komercinę sąskaitą Faktūrą, jei reikia. Rašykite mums

Grįžta

1.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

2.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

3.Kai gauna elementus, mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija

1.Mes suteiksime 90 dienų garantija.

2.Prašome patikrinti elementą kaip galima greičiau po to, kai gavo paketą. Jei prekė yra pažeista, praneškite mums ir siųsti nuotraukas per 48 valandas( nes jums užsiregistruoti imtuvas kopiją express). Mes pakeisime jums be nedvejodama.

3.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo lape. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugos ir mums duoti sekimo numerį. Kai tik gausime elementus, mes ir remontuoti juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome palikite gerų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada bus padaryti viską, siekiant padėti jums.

3.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jūsų gali turėti, ir padarysime viską, kad problemoms spręsti.

4.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje. Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Kiti politikos

1.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas. Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Procesas Grynas vadovas
Surinkimo pažymėjimas Autorius parašo sertifikatą
Stilius Klasikinė Kinų Motinos Skulptūra
kategorijos Kinų Simbolių Statula
Prekės Pavadinimas TUCEEN
Gamybos Metodas Rankų Darbo Kolekcines, Porceliano Statulėlės
Medžiaga Glazūruotos Keraminės, Gaoling - Molio, Keramikos
Temos Žmonės
kodas SW2016101005
Paviršiaus Technologija Įstiklintas Porceliano Skulptūros
Autorius Lin Naihe
Modeliavimas Kinijos Antikvariniai Moteris Statula
Prašymas Biuro, Studijos, Namų
Regioninės Funkcija Kinija
Pakuotės Dydis 22cm x 17cm x 31cm (8.66in x 6.69in x 12.20in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.48kg (3.26lb.)

Panašūs produktai