Balto Plastiko, Akrilo Supjaustyti organinio Stiklo Lapas A3 formato 297mm x 420mm x 2mm

€10.37

-4%

€10.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lakštai balta, organinio stiklo lapas, lakštinio plastiko, Pigūs lakštai, balta, Aukštos Kokybės lakštinio stiklo, Kinija, lakštinio plastiko Tiekėjų.

Aprašymas:

Akrilo Lakštai yra stiklas, ženklus, langų ar vaizdinės medžiagos, kad yra nejautrus drėgmei, ir siūlo aukštos stiprumo ir svorio santykis. Akrilo siūlo aukštas šviesos pralaidumo ir gali būti lengvai termiškai suformuotas, neprarandant optinis aiškumo. Ugnies atsparumas: ne spontaniškas, bet priklauso degių daiktų, neturi savaiminio gesinimo Gera spausdinimo ir danga, Didelis atsparumas dilimui, gerą stabilumą ir atsparumą korozijai, įvairių cheminių medžiagų rungtynės šviesos pralaidumas, stiklo ir šviesos pralaidumas daugiau nei 92%. bet tankis yra tik pusė iš stiklo. šviesa yra netikrosios, aiški vizija, aukštos kietumas ir blizgesį paviršiaus su gera aukštos temperatūros veikimas. Geras apdirbimo savybes, ir gali būti naudojamas karšto formavimo, taip pat galite naudoti mechaninio apdorojimo būdas. Turi apsauginę plėvelę ant kiekvienos pusės. Gali būti sumažinti su stanley peilis. Puikus Modelio Kūrėjų Paveikslų Rėmeliai, Reklamos Rodymo, Saugos Įstiklinimo Rėmas ir kt. Pastaba:Šis pasiūlymas yra jūsų pasirinkimui baltos spalvos organinio stiklo, Akrilo lakštai, nuotrauka rodo skydelis be apsauginę plėvelę, bet kai jos pristatomos ji turės tai ,ir apsauginę plėvelę, turi būti pašalinti prieš naudojimą . Prašome atkreipti dėmesį, taip pat atsižvelgiant į tai medžiaga yra mesti gamintojai storis gali būti šiek tiek kintamasis nuo +/- 0,25 mm.

Pagrindinė Spalva Balta Prekės ženklas Asyžius Pagaminimo Šalis KINIJA Dydžio, Modelis A3 Pakuotės Turinys 1 x Akrilo Lakštų Medžiaga Plastikas/PMMA Bendras Dydis 297 x 420mm/11.7" x 16,5"(M*L) Storis 2mm/0.08"

Pakuotė Pagal 50Pcs
Varžtas Tipas Sraigtai
Vadovas Stilius Visos
Disko Stilius Išorinis Šešioliktainis
Matmenys M2*4
Modelio Numeris /
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Panašūs produktai