HUIQIBAO ŽAISLAI Elsa Ledo Pilis Princesė Ana Duomenys Modelis Blokai Merginų Dovanos Suderinama Legoe Draugais Švietimo Žaislai

€8.67

-43%

€15.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Blokai, Pigūs blokai, HUIQIBAO ŽAISLAI Elsa Ledo Pilis Princesė Ana Duomenys Modelis Blokai Merginų Dovanos Suderinama Legoe Draugais Švietimo Žaislai.

Aprašymas

Blokuoti modelis: HQB301-306

Gaminio Medžiaga: Eco-friendly ABS plastiko

Blokuoti gabalas: 301-316pcs 302-208pcs 303-519pcs 305-689pcs 306-402pcs Spalva: kaip nuotraukoje parodyti Pakuotės turinys: 1 set kūrimo bloką, su instrukcija Pastaba: Produktai nėra įtraukti mažmeninės prekybos pakuočių, jeigu nenurodyta kitaip.(jeigu jums reikia laukelyje prašome susisiekti su Pardavėju pridėti langelį mokestį) Dėl rankos priemonė,Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 1 colio matavimas. Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Pirkti 2 vieneto identiškas produktas yra nuolaida. Produkto nuotrauka Rekomenduojame Siunta, Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir teisingą adresą, mes nesame atsakingi už savo klaidą. Grįžta Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

krovinių Nemokamas pristatymas kai kurių šalių
Amžius > 6 metų
Kostiumas minios Žaislai vaikams, žaislai vaikams
3C Sertifikatas
Lytis Unisex
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
sertifikavimo 3C
Prekės Pavadinimas HUIQIBAO ŽAISLAI
Pažymėjimo Numeris 2015152203013269
Plastiko Tipas ABS
Produkto Serijos Apšviesti Plytų Vaikams
Modelio Numeris HQB301-306
Įspėjimas smulkių dalių negalima vaikams iki 3 metų
Pakuotė neturi būti
Medžiaga Plastikiniai
2 funkcija Kalėdų dovana, dovana, žaislai vaikams gimtadienio dovana žaislą dovanų
funkcija 1 Statybos Žaislas, "PASIDARYK pats", Žaislas, Švietimo Žaislas
Brūkšninis kodas No
Tipas PASIDARYK pats žaislas,statyba akmenys rinkiniai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai