Lampwork Karoliukai, 4mm 950pcs/daug Spalvotų pasirinkti blogos Akies Karoliukai Lampwork Apvalios Metalinės Stiklo Karoliukai Didmeninė Fit "PASIDARYK pats" Karoliukai

€9.52

-9%

€10.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliukai, 4mm, stiklo karoliukai, stiklo karoliukai, didmeninė, Pigūs karoliukai, 4mm, Aukštos Kokybės stiklo karoliukai, Kinija stiklo karoliukai didmeninių Tiekėjų.

Lampwork Karoliukai, 4mm 950pcs/daug Spalvotų pasirinkti blogos Akies Karoliukai Lampwork Apvalios Metalinės Stiklo Karoliukai Didmeninė Fit "PASIDARYK pats" Karoliukai

Elementų Kiekis 950pcs

Prekės Nr.

Lampwork Karoliukai Pakabukai 001

Prekės Medžiagų

Lampwork

Pagrindinė Spalva

Galima pasirinkti spalva

Prekės Dydis Maždaug

Maždaug : 4 mm

Prekės Forma

Apvalios Formos

Priemonė Perskaičiavimo

1mm=0.0393 colių 1 colis=25.4 mm

Prekės Useage Tilptų Europos Išgalvotas Papuošalai, Karoliai, Auskarai Padaryti "PASIDARYK pats"

Pastaba: 1. Prašome patikrinti dydžio karoliukai: 4mm Maždaug, Prašome vaizdo dydis pakabukas,prašome patikrinti dydžio jums reikia ,tada bus galima išvengti problemų ,ačiū ! Dėl brangakmenio karoliukai ,mes turime daug skirtingos formos sandėlyje ,jeigu jums reikia kito modelio ,prašome spausti čia : 2. Už karoliukai yra rankų darbo,todėl negali būti 100% puikiai tinka kiekvienam .Dėkojame už jūsų supratimą ! 3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, gal nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes naudojame profesionalią Monotor į mumimum skirtumas ,Ačiū už jūsų supratimą !

** Gauti kitų populiarių karšto pardavimo straipsniai čia~~

** Pakuotės Išsamiai

Kiekvienas užsakymas yra išsiųstas naudojant Burbulas voką arba multil ayer dėžutėje . Ji apsaugo daiktus nuo žalingų tranzitu.

** Pirkimo Proceso

** Apie Laivybos

1.Dauguma mūsų paketai yra siunčiami PAŠTU, ORO PAŠTU per 3 darbo dieną po to, kai gausime jūsų mokėjimą.

2.Paprastai, mes išsiųsti siuntinį E-paketinio JAV,tai užtruks apie 7-30days atvykstančių.

3.Kinija Paštu oro pašto Siunta paprastai trunka per 15-45 dienų atvykti. Tiksli pristatymo dienos skiriasi skirtingose šalyse. Kartais gali užtrukti šiek tiek ilgiau , Dėl išsiuntimo Vietos ar kitų priežasčių . Tai gali eina daugiau nei 30 dienų ,dėkojame už jūsų supratimą.

4.Kartais mes išsiųsti prekes DHL AR FEDEX nemokamai kai kuriose šalyse, jei nurodymas yra daugiau 150usd.(Jei sklype yra didelis tūris ,mes negali padaryti )

5. PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius,muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas! Visi elementai turėtų būti vežamos į Kapt.lt patikrinti adresą, atidžiai patikrinkite prieš pateikdami užsakymą ,ačiū !

** Express Sekimo Svetainė

PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius ,muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas ! Visi elementai turėtų būti vežamos į Kapt.lt patikrinti adresą.

** Pardavimo sąlygos

Jei esate ne laimingas su elementą, dėl bet kokios priežasties, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo. mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą. Tačiau pirkėjas turėtų mokėti už grąžinimas prekių.

** DUK

** Grįžtamasis ryšys

Prekės Forma Apvalios Formos
Išorinis Skersmuo 4mm
Elemento Tipas Karoliukai
Žavesio Karoliukai "Pasidaryk Pats"
Modelio Numeris Raundas Lampwork Karoliukai 001
Granulių Naudojimas
Jewerly Rasti
forma
Prekės Skersmuo 4mm
Prekės Pavadinimas MISSDEAR
Medžiaga
Bauda ar Mados Mados
Prekės Svoris 0.1g
spalva
Pakuotės Dydis 8cm x 8cm x 10cm (3.15in x 3.15in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (950 vienetų/lot)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai