Automobilinis GPS Seklys TK06A SMS GSM GPRS Transporto priemonės Sekimo Prietaiso GT02A Stebėti Aptikimo Nuotolinio Valdymo Motociklas Paspirtukas sistema

€12.63

-22%

€16.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: transporto sekimo prietaisas, sekimo prietaisas, gps seklys tk06a, Pigūs transporto sekimo prietaisas, Aukštos Kokybės stebėjimo prietaisas, Kinija gps tracker tk06a Tiekėjų.

Daugiau produkto, prašome spausti: SinoTrack GPS Tracker Apie Mus:

Auto Vadovai Technology Co., Ltd. įsikūręs Shenzhen,miesto centriniame sharp technologijas, elektroninių Kinijoje. Mes orientuojamės į mokslinius tyrimus, gamybos ir eksporto GPS sekimo sistemos,signalizacijos sistemų ir bevielio ryšio produktams.Mes visada laikosi dvasios "Sąžiningas ir Reputacijos,Inovacijų ir Kompetencijos" ir reikalauti atlikti gerą karjerą asmenys, kurie turi bendrą tikslą, visame pasaulyje pateikti dauguma puikių produktų ir laimės mūsų klientai. Sveiki mažmeninės ir didmeninės prekybos klientų, susisiekite su mumis verslą!

GPS Sekimo įrenginys yra įrenginys, kuris naudoja Pasaulinę vietos Nustatymo Sistemą, siekiant nustatyti tikslią buvimo vietą transporto priemonėje,prie kurios jis pritvirtintas, ir įrašyti poziciją turto reguliariais intervalais. Įrašytą vietą, duomenys gali būti saugomi per thegps transporto sekimo įrenginiai , arba ji gali būti perduodami į centrinę vietą duomenų bazės ar interneto prijungto kompiuterio, naudojant korinio ryšio (GPRS arba SMS), radijo, ar palydovinio ryšio modemas integruotas vienetas. Tai leidžia turto buvimo vieta būtų rodoma nuo žemėlapio fone arba realiu laiku arba kai analizuojant kelio vėliau, naudojant GPS sekimo programinė įranga.

jeigu manote, kad mūsų kainos yra didesnės nei kiti,perskaitę šį pranešimą:

1.Laivybos ir Atsakyti : (atkreipkite dėmesį:verslo ar darbo dienomis:neįskaičiuojant savaitgalių, nei švenčių dienomis)

Mes atsakyti į jūsų klausimus(naudoti,diegti,konfigūruoti tracker ) per 24h .

We will ship prekės per registruotų Aimail per 2 dienas po apmokėjimo pašalinta .

Laivybos laikas taip kartais gal šiek tiek ilgiau, nes custom problemų,atostogų ar kažkas neaišku Reseasons.

Mes pasirinkti laivybos būdas, atsižvelgiant į jūsų šalį,mes naudojame Kapt.lt Standartinis Pristatymas(Kapt.lt Oficialus Logistikos).

Dauguma šalių: maždaug 20-30 darbo dienų (pavyzdžiui, Europoje, UK,Vokietija,Ispanija.Swden..ir t.t.) (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. Rusijos federacijos arba Pietų Amerikoje ar lotynų Amerika: apie 30-45 dienas dėl tothese post yra lėtas.(Išskyrus atokiose vietovėse). 2.Packgage:

Mes pristatymas trackeris su mažmeninės paketą ir turėti anglų ir Russain naudotojo vadovas(PDF) pakuotėje,nereikia downlaod nieko,lengva skaityti, naudoti ir įdiegti.

3.Sekimo Programinė įranga ir programos:

Mes turime savo profesiją stebėjimo programinė įranga www.sinotracking.com ,, jūs galite spustelėti ant Demo prisijungti.

mes taip pat turime mobiliąją PROGRAMĖLĘ, skirtą "Android" ir "IOS", galite ieškoti "SinoTrack" dėl "APP Store" ("IOS"), "Google Play" ("Android"), kurį norite atsisiųsti.

Skelbimas:

- IMEI ir asmens TAPATYBĖS NĖRA, yra tik NE. pasaulio negali pakeisti,o nly gali naudoti 2G SIM kortelės, nėra 3G arba 4G SIM kortelės. - Šios šalys gali ne naudoti šį produktą: Japonija, Korėja, Šiaurės Korėja. Ir jei jūsų šalies nėra 2G sim kortelės, taip pat negali naudoti.

- B efore jūs naudojate interneto platforma, pls turi nustatyti APN savo šalyje ir IP ir port platfrom serveryje SMS žinute komandą.

- Jeigu sim kortelėje yra PIN kodas(tracker negali perskaityti SIM kortelės),prašome atrakinti sim kortelę į savo mobilųjį telefoną. 1. Santrauka

Darbo Pagrįstas esamu GSM/GPRS tinklu ir GPS palydovų, šis produktas gali rasti ir stebėti bet kokį nuotolinio tikslai SMS arba GPRS.

GPS Sekimo prietaisas,GPS sekimo įranga,GPS navigacija,GPS,GSM, GPRS, GPS seklys,mini gps,mini gps seklys,gps locator 2. Pagrindinės funkcijos

· Realaus laiko stebėjimo vietą SMS/GPRS;

· GSM quad-band dažnumas;

· Su Biuld Baterija. ;

· Su ACC aptikti uždegimo.;

· Nustatyti įgaliotas numerį;

· Greičio signalas;

· 4.Su 2 laiko intervalas, jis bus išsaugoti duomenis, kai tracker sustojo.;

· Prijunkite išorės relė suprasti, kontroliuoti naftos ir grandinės transporto priemonės(neprivaloma) ;

3. Specifikacijas.

Kiekis

Specifikacijos.

Dim.

84 mm x47.5 mm x 20 mm

Svoris

70g

Tinklas

GSM/GPRS/GPS

Grupė

850/900/1800/1900 MHz

GPS lustas

UBLOX

GSM modulis

MTK60M

GPS jautrumas

-162Db

GPS tikslumas

5m

Laiką Iki Pirmojo Išspręsti

Šaltas 45s statusas

Šiltas 35s statusas

Karšto statusą 1s

Darbo įtampa

9V-36V

Saugojimo Temp.

Nuo -40°C iki +85°C

Veikimo Temp.

Nuo -20°C iki +55°C

Oro drėgnumas

5%--95%

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet problema arba mažų didmeninių!mes priimame ir sveikiname!

Mūsų Sekimo Programinė įranga: Jeigu jūs naudojatės mūsų tracker,jūs galite jį naudoti NEMOKAMAI. Mūsų Sekimo PROGRAMĖLĖ " IOS " ir "Android": 1. Mes priimame Ali mokėti", Vakarų Sąjunga ir TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali

Elemento Dydis 90*45*15mm
Tipas GPS sekimo prietaisas,GPS navigacija,gps locator
Modelio Pavadinimas ST-901A
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
Funkcija Relė (Pasirinktinai), Nuotolinio valdymo
GPS Geografinė Vieta Šiaurės Amerika
Tinklas GSM/GPRS
spalva Juoda
Darbinė įtampa 6 iki 80 V
Battry 180mAh,jei jums pasirinkti, su baterija
GPS tipas gps tracker
Speciali Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas
Baterijos Veikimo Trukmė Nuo 1 Iki 4 Val.
Gps Modulis Taip
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas SinoTrack
Galia 0.02
Stebėti internete www.sinotracking.com
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai