10vnt/daug TD50 led šviesa mašina keturių spalvų signalo lemputė barelį tipas DC24V garso minaretas bokštas led šviesa

€150.36

-8%

€165.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašinos šviesos, led šviesos mašina, mašina apšvietimas led, Pigūs mašina šviesos, Aukštos Kokybės led šviesos mašina, Kinija mašina apšvietimas led Tiekėjų.

gamyklos pardavimo TD50 led šviesa mašina keturių spalvų signalo lemputė barelį tipas DC24V garso minaretas bokštas led šviesa

Specifikacija: Produkto pavadinimas: Led šviesa už įrankius mašina Dalies numeris: TD-50-4-B Nuostata: TD - 50-4 - B - C - DC24V - bendro katodo (Pastovus šviesos), Prašome prašome atkreipti dėmesį, mes taip pat turime kitos įtampos, jei jums reikia , pvz., 12v ,36v ,110v ,220v , jei reikia, palikite pranešimą ,Ačiū.) Galingumas: 2.4 W Srovė: 160m Led: 3528 Led Kiekis: 32pcs

Pakuotė:

Įskaitant 10vnt 4 sluoksnis įspėjamieji žibintai.

24 v AC/DC bendras, AC220V, AC110V ir dažnai blizga bendrieji kabelių prijungimo būdu (Žr. paveikslėlyje)

DC12V DC24V, DC36V laidų jungtis būdų, kaip nurodyta toliau (Prašome pasirinkti ryšio būdą, kaip produktas jums užsakyti)

Galime pritaikyti pagal jūsų reikalavimus 1. Visų rūšių nestandartinių įtampos ir kontrolės režimą 2. Bet padidinti ilgio visų rūšių šviesos lazdele. 3. Pagal kliento prašymą pakeisti į korpuso spalvą 4. Galima pritaikyti įvairių tonas, garsumas, žadintuvo garsas muzika 5. Gali būti bet išvaizda ir funkcija kūrimo ir gamybos kliento signalo lempa serija Garantija: vieni metai pakeitimo, dviejų metų garantija. Užsakymo detalės, susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime jums tinkamus produktus, atsižvelgiant į jūsų reikalavimus. Led šviesa funkcijos: 1. Elegantiškas unikalus "flash" tipo kamino, todėl signalo šaltinis, geresnis matomumas 2. Lanksti struktūra produktus, turime įvairių montavimo laikiklis (būgnas, strypo tipo, lyginimo, L) 3. Gali būti montuojamas prie sirena, tūrio gali pasiekti daugiau nei 85 db 4. Naudojant aukšto ryškumo LED šviesos šaltinis, vienodą šviesos, ryškus, dabartinės mažos, taupyti elektros energiją, mažas kaloringumas, tarnavimo iki 50000 valandų 5. LED juostelės, pagrindinis šviesos šaltinis, aukštos įtampos apsaugos grandinę, aliuminio viko, polychromatic šviesos sužinoti dispersija shell sukurti tobulas derinys įspėjamieji žibintai, pridėti ryškių dėmių, kad jūsų mašina

Mes taip pat turime ir kitų stilių jūsų pasirinkimas ,jei turite susidomėjimą ,prašome susisiekti su mumis el. Paštu .

Pristatymas

Mes laivas visame pasaulyje,išskyrus GOA/FPO.

Prekės yra vežamos iš Kinijos Aimail,pasiekti dauguma counries per 10-20 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,jis gali trukti iki 20 dienų.

Apmokėjimas:

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos Kapt.lt sąlyginio Deponavimo.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 5 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 5 dienas, jis yra laikomas naudojamas ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija Ir Garantijos

12 mėnesių Garantija .Pirkti su pasitikėjimu!

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, prieš jį grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti nekokybiškų daiktų. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

DUK

Q:Kaip aš galiu mokėti už savo pirkimo užsakymą ?

A: Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: Kredito kortelę,Kapt.lt, sąlyginio Deponavimo,PayPal,Western Union,T/T.

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A: Paketas mažiau nei 2 kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu arba Honkongas Po oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas. Šalis taip:Jungtinės amerikos valstijos,Jungtinė Karalystė, Australija; Brazil;Canada;Italy;Turkey;Spain;Malaysia;France;Russia;Sweden;NewZealand;Norway;Switzerland;Japan;Thailand;Ireland;Israel;Belgium;Poland;Pietų Korėja;Austrija;Vokietija, Danija, Singapūras. Kitų Šalių ir pakuotės virš 2kg,pirkėjai turi sau visą laivybos kaina.

Q:ar Yra koks nors sekimo numerį mano prekę?

A:Taip, mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį,ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą,kas didmeninės kainos ?

A: Ačiū už jūsų užklausą,jei norite pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus,mes suteikiame jums geriausią kainą. Ačiū.

Yra pritemdomi No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Garantija 1 metų
Įtampa 110-240V
Korpuso Medžiaga Aliuminio
sertifikavimo CE,RoHS,BMK
Modelio Numeris TD-50-4-B-C-24V
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Naudojimas Pramonės
Maitinimo Šaltinis AC
Pagrindo Tipas Pleišto
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Savybės 4 Spalvos / pastovus šviesus / barelį tipas / Garso/24V
Prekės Pavadinimas JIAKMJ
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 6.0kg (13.23lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 25cm (9.84in x 7.87in x 9.84in)

Panašūs produktai