NAUJAS 5vnt/lot 6*12MM Karbido Dvi/du kartus Fleita Tiesiai Lizdas Kelvedžio Bitai, CNC Graviravimas, Drožyba Įrankiai, Pjovimo Frezavimo Nemokamas Pristatymas

€19.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įrankio formos cookie cutters, įrankių ir šlifavimo mašina, cutter turas, Pigus įrankis formos cookie cutters, Aukštos Kokybės įrankių ir šlifavimo mašina, Kinija cutter turas Tiekėjų.

NAUJAS 5vnt/lot 6*12MM Karbido Dvi/du kartus Fleita Tiesiai Lizdas Kelvedžio Bitai, CNC Graviravimas, Drožyba Įrankiai, Pjovimo Frezavimo Nemokamas Pristatymas Prekės Aprašymas: CNC Router Skersmuo(SHK): 6 mm Pjovimo Briaunos Skersmuo (BĮD): 6 mm Pjovimo Ilgis (CEL): 12mm Kaina 5vnt 6mm*12 mm, Dvi Fleitos Tiesiai Pabaigos Mills Laivybos ir Tvarkymo: Užsakymų paprastai yra išsiunčiami tą pačią dieną, gavus pilną apmokėjimą. Siunčiame užsakymus Paštu Laišką su sekimo numeriu. Jei jums reikia Express Pristatymas, prašome informuoti Pranešimu. Visi paketai kartu su Sekimo numeriu. Tarptautinis Pristatymas paprastai užtrunka 15-60 dienų, priklausomai nuo šalies vietos ir Papročius, savo šalį laiko, taip pat. Grąžinimas: Prašome susisiekti su mumis, jei norite grįžti nieko. Grąžina yra priimama tik tuo atveju, jei prekė yra nauja sąlyga, ir tai originalioje pakuotėje. Grąžinamosios išmokos yra pagaminti karto, kai prekė yra grąžinama. Mes NE pasiūlyti grąžinamąsias išmokas grąžinti siuntimo mokesčius. Atsiliepimų: Mes palikti automatinio teigiamų atsiliepimų, gavusi vieną iš jūsų. Prašymą: Esame sąžiningi, rimtai ir pagarbiai, nes mes dirbame dėl verslo, kurio vertybės, sąžiningumas ir profesionalumas iš savo pirkėjų. Prašome įsitikinkite, kad pirkti papildomų dalių, ir ateityje, kad būtų išvengta nesusipratimų ir galimų nepatogumų. Mes palaiminti savo verslą. Dėkojame už Jūsų Paramą.

Nemokamas pristatymas Taip
Pakuotė 5vnt
Prašymas Naudojami CNC Router
Prekės Pavadinimas CNCCheap
SHK 6mm
Tipas Pabaiga Malūnas
Medžiaga Karbidas
Bendras Ilgis 50mm
Sąlyga Nauja
Modelio Numeris Dvi Fleitos Tiesiai Pabaigos Mills
Kilmės pagaminta Kinijoje
Danga No
Skersmuo 6mm
CEL 12mm
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)

Panašūs produktai