Ling Bultez Aukštos Kokybės Raumenų Atspalvį Supermeno Kostiumu Suaugusiųjų 3D Spausdinimo Žmogus iš Plieno Lycra Kostiumas Filmas Supermenas Spandex Kostiumas

€85.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: supermeno kostiumu suaugusiųjų, supermeno kostiumas, kostiumų suaugusiems, Pigūs supermeno kostiumu suaugusiųjų, Aukštos Kokybės supermeno kostiumu, Kinija kostiumas suaugusiųjų Tiekėjų.

Ling Bultez Aukštos Kokybės Raumenų Atspalvį Supermeno Kostiumu Suaugusiųjų 3D Spausdinimo Žmogus iš Plieno Lycra Kostiumas Filmas Supermenas Spandex Kostiumas

Sudėtinės dalys: Kūno Kostiumas, Su Arba Be Cape, nr. padais įtraukti.

Medžiaga: Lycra

Simbolių: Supermenas

Paskelbta : Nepasiekiama

Jeigu individualų dydis: pasirinkite "vienas dydis" variantas, kai jūsų užsakymą, ir rašykite man savo krūtinės , liemens, klubų, ūgį, rankovės ilgis, pečių, inseam, šlaunies, blauzdos,bicepsas, ir kt.

Visi dydis nėra sandėlyje, tačiau visi gali būti shippedout į 15days paprastai, karšto pardavimo sezono metu gali prireikti daugiau laiko.

Šiltas Patarimai

1. Prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė pasirinkite dydį. Jei nėra standartinio dydžio mūsų dydžio diagramos, kurios gali jums tinka gerai, mes galime pagal užsakymą pagaminti jums. Prašome siųsti mums savo meausrements, visi plika matavimai.

2. Jei turite bet kokių klausimų, ypač reikalavimą ar problemų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Laivybos Ir Pristatymo

1. Prekės bus vežamos iš per UPS, DHL, EMS, epacket, Kinija Paštu Arba TNT.

2. Ji paprastai trunka 7-15days tvarkyti po mokėjimo patikrinti. Apdorojimo laikas daugiausiai priklauso nuo produkto reikalavimus ir vertybinių popierių.

3. Pirkėjas gali stebėti paketą, per sekimo numerį. Jei negavote savo paketą per 45days, prašome contactd mus pirmą kartą, mes patikrinti nd atsakyti jums kuo greičiau.

4. Mes pripažins paketo kaip dovanos su mažos vertės($10-30), kad padėtų jums gauti jį su mažesnio mokesčio.

5. Pirkėjas yra atsakingas už muitai/tarifas jų šalyse. Prašome bendradarbiauti su logistikos štabų padėti muitinės patikrinimą.

Grįžti & Keistis Politika

1. Jei nesate patenkintas su kostiumu, prašome susisiekti su mumis 7days po to, kai jūs jį gauti, ir parodyti mums nuotraukų apie problemą. Mes priimame grąžinimo ar keitimo, jei tai yra mūsų problema.

2. Mes priimame keistis kostiumas, jei pasirinksite netinkamą dydį. Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti už grąžinimo, laivybos mokestis ir reshipipng mokestis.

3. Tge grįžo daiktai turėtų būti nepažeista ir nėra naudojamas.

5. Prašome laivo atgal kostiumas su galiojančia sekimo numerį, kad galėtume stebėti jį, kur jis yra ir kada jis atvyks

Atsiliepimai

Ačiū, kad pasirinkote mūsų produktus ir paslaugas. Mes būtume dėkingi, jei jūs galite palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. Jei turite klausimų apie mūsų produktus ir paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą. Mes stengiamės išspręsti problemas.Ačiū labai

Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Prekės Pavadinimas Ling Bultez
Medžiaga Spandex
Specialios Paskirties Kostiumai
Simbolių super vyras
Lytis Unisex
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, One Size
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers
Modelio Numeris 007
Elemento Tipas Rinkiniai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai