100 vnt 125khz rda keyfobs kortelės Mėlyna TK4100 Chip Keycard Skaityti tik Prieigos raktą, grandinės Kortelės Prieigos Valdymo Sistema

€14.12

--32%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rda pulteliais, 125khz rda, rfid kortelės 125khz, Pigūs rda pulteliais, Aukštos Kokybės 125khz rda, Kinija rda 125khz kortelės Tiekėjų.

Tai tik TK4100 125khz rfid Kortelę, Kiekviena pulteliais yra Fiksuotas ID kortelės numerį. Negali būti rewrited!!!! Jei norite perrašyti kortelės, jums reikia pirkti kita elektroninė Kortelė!!!!!!!!

Pakuotė: 100 x Artumo ID Tegus Keyfobs

Tai yra 10vnt 125KHz RDA Artumo Keyfobs jie gali dirbti su produktu, kuris yra 125Khz RFID kortelių skaitytuvą. Skaitymo nuotolis: 3-5cm; Medžiagos: ABS Atsako dažnis: 125 KHz, Chip tipas: TK4100 Veikimo Temperatūra : nuo -40°C iki 85°C, atsparus Vandeniui Kiekvieną pulteliais turi uniqe ID numerį. Jūsų užsakymas bus išsiųstas on1-3 darbo dienas po visą mokėjimo ištrinamas, kai akcijų trunka. Pranešimai bus siunčiami po užsakymo išsiuntimo, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą ar Kapt.lt kad įrašai išsiuntimo dienos. Visi sklypai bus išsiųstas nedidelis pakelis, ji nėra garantuota, jog sklypas turėtų atvykti per laiką nurodyta pirmiau. Tačiau, 95% sklypų bus pristatytos per nuoroda laiko.Prašome būti kantriems, jei sklypas yra ne ateina jums laiku,ir prašome susisiekti su mumis. mes jas stebėti. 7 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija: Jei esate nepatenkintas prekės perkamos iš jav. Prašome informuoti mus raštu(pvz., e-mail, "eBay" pranešimo, faksu, laišku) per 7 dienas nuo prekių gavimą. Mes jums grįžti ir grąžinti prekę. Prašome atkreipti dėmesį, kad postages / custom mokesčiai(jei yra) spended į tokią nutartį, yra kliento išlaidos. Nemokamas Keitimas: Jei gaunate ne-kaip-aprašyti (pvz., sugedęs, netinkamas dalis, trūksta) prekei, prašome susisiekti su mumis, kai gausite prekę. Mes pasirūpinsime, pakeisti iškart, jei yra patvirtinta. Tiekėjų Garantija: suteikiame VIENERIŲ METŲ garantija šio produkto. Jei jūsų prekė neturi jokių garantijų klausimu, prašome susisiekti su mumis patenkinamą sprendimą. Reikalavimai: Visų kvalifikuotų grįžta/pakeitimas turi būti vadovaujamasi jav. Galime priimti jūsų grįžti be informuoti mus iš anksto. Muitinės mokestis, aptarnavimo mokestis, pašto ir draudimo klientams išlaidas ir nėra grąžinami.

Modelio Numeris prieigos kontrolės keyfobs
Prekės Pavadinimas stteypco
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.48kg (1.06lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 5cm x 2cm (5.91in x 1.97in x 0.79in)

Panašūs produktai