GR6 SS10 SS16 SS20 SS30 Jet Hematitas Sumaišyti Pakavimo Pataisų kalnų krištolas Drabužiai, Krepšiai Ir Batai Masės siuvimo reikmenys

€30.67

-14%

€35.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pataisų cirkonio, jet hematitas, urmu pataisų cirkonio, Pigūs pataisų cirkonio, Aukštos Kokybės jet hematitas, Kinija urmu pataisų cirkonio Tiekėjų.

Pataisų kalnų krištolas dydis: GR6 SS10 SS16 SS20 SS30

Pataisų kalnų krištolas Spalva: Jet Hematitas

Pataisų kalnų krištolas Įpakavimas: GR6 = 1000gross/maišelis

SS10 = 500gross/maišelis

SS16 = 200gross/maišelis

SS20 = 100gross/maišelis

SS30 = 50gross/maišelis

Gamintojas: Feilang Cirkonio

Svoris: 1000g

Hot fix cirkonio

Hot fix strazdų, taip pat vadinamas šilumos perdavimo strazdų, dažniausiai naudojamos drabužiais. Butas apačioje akmuo turi klijų pagrindo ir kaitinant lydosi ant paviršiaus, drabužių.Tai gali būti laikomasi naudojant reguliariai geležies, tačiau rekomenduojama naudoti šilumos spaudos, kaip jie gali pasiekti aukštesnės temperatūros (standartinis pervedimai reikalauti temperatūra iki 350-400 .F (177-200 .C), kuri reguliariai lygintuvai nesugeba), o taikant sunkiųjų spaudimą, todėl daugiau profesinės standartinės kokybės.

Medžiaga: Man-made Crystal stiklo

Klijavimas

Strazdų yra dydžio, naudojant terminą "ss", arba akmens dydis, nurodant numerį nurodyti dydį (pvz., SS8 yra lygiavertis 2.3 mm, SS10 yra 2,8 mm).SS yra dažniausiai naudojama drabužiams reiškia, o PP (arba perlų plokštė) yra naudojamas papuošalų.

Spalvų Kristalų clerar, Spalvos, kalnų krištolas, Crystal AB Spalvos, AB. Crystal clear ateina iš originalo stiklo spalva be kitos spalvos, žmonės vertina kokybę visada remiasi visiškai aišku, spalva, spalvos cirkonio yra iš spalvoto stiklo medžiaga, cuted po aušinimo. AB " (Aurora Borealis) dangos kristalų ir spalvos, kalnų krištolas gali padaryti akmenys spindi, kaip pašvaistės. Į kinijos rinką kokybės krištolo sumažėjo, nes žmonės, tvirtai prašymas maža kaina, AB spalvos yra vis daugiau ir daugiau reikia, o ne iš originalių spalvų.

Apie " Feilang Strazdų "

Sutelkiant dėmesį į sukurti žinomą prekės ženklą, mes vėl stengiamasi padaryti stabilią kokybę pagal mūsų technologiją, net mes, pjovimo ir spalva, todėl vis dar reikia daugiau patobulinimų. Mes jums sukurti profesionalaus pirkimo kanalo visų pasaulio pirkėjų.

Kalnų krištolas įrankiai ir kitos medžiagos

Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Naudoti Drabužis,Batai,Rankinės
Medžiaga Stiklas
Technics Hot-Fix
Biuro įranga hot fix
Tipas Flatback
Produkto Tipas Cirkonio
PREK.KOD 1 krepšys
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Stilius Flatback
Formos Round
spalva jet hematitas
Dydis SS6 SS10 SS16 SS20 SS30
Prekės Pavadinimas Feilang
Naudojimas drabužiai,krepšiai ir batai
Įrenginio Tipas Krepšys
Pakuotės Dydis 12cm x 8cm x 5cm (4.72in x 3.15in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)

Panašūs produktai