Universalus PU Oda automobilių sėdynės padengti Citroen C3-XR C4 Kaktusas C2 C3 Aircross VISUREIGIS DS, automobilių priedai, automobilių Lipdukai automobilio stiliaus

€73.38

-37%

€116.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sėdynės dangtis citroen, oda automobilių sėdynės padengti, automobilių sėdynės padengti, Pigūs sėdynės padengti citroen, Aukštos Kokybės oda automobilių sėdynės padengti, Kinijos automobilių sėdynės padengti Tiekėjų.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Sveiki, mano brangūs draugai. Mes esame viena iš didžiausia Kinijos automobilių prekių gamybos bendrovės, mes turime gerą išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo. Turite kokių reikia, kad būtų galima susisiekite su mumis ir mes jums padėsime.

Produkto Aprašymas: Tai yra bendras automobilių sėdynės padengti, tai tinka dauguma gali pašalinti galvos atrama automobilio, jis naudoja aukštos kokybės PU odos, jis neturi jokios baisus kvapas, jis yra labai minkštas ir patogus. Šias apima apsaugoti jūsų automobilio sėdynes nuo purvo, dėvėjimosi ir plyšimo. Lengva įdiegti, Ne profesionalų montavimą reikia. Jums nereikia pašalinti originalaus sėdynės padengti; jis slysta tiesiai per savo vietą. Tai neturi įtakos naudokite automobilio oro pagalvės.

Jei jūs perkate jį, prašau pasakyti, jūsų automobilio modelį ir automobilio metus, pvz.: Benz s600 / 2006year, jei galite, prašau, duok man savo automobilių sėdynės nuotraukas. Dėkojame už jūsų supratimą, my dear friend.

Jei jums patinka, prašome man duoti gerų atsiliepimų, nes tai labai svarbu man. Jei jums nepatinka tai, prašome susisiekti su manimi ir mes padėsime jums išspręsti visas problemas.

Laiminu kiekvieną draugą, Gali džiaugsmą ir laimę aplink jus šiandien ir visada.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Mfg Serijos Numeris Universalus Automobilių Sėdynių Užvalkalai
Elemento Plotis 40cm
Elemento Ilgio 40cm
nustatyti gabalas >10
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Specialios Funkcijos Minkštas ir patogus, Saugo nuo įskilimų, dėmes, blukimo, dirtIte
Elemento Aukštis 25cm
Prekės Svoris 3kg
Prekės Pavadinimas wenbinge
Medžiagos Tipas PU Odos
Tinka modeliams Jis tinka 95% automobilių modeliai
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 40cm x 25cm (17.72in x 15.75in x 9.84in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai