AWO Originalus Projektoriaus Lempa DT01171 su Moduliu HITACHI CP-WX4021/WX4021N/WX4022/WX5021/WX5021N/X4021N/X4022WN/X5021N/X

€64.77

-10%

€72.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: projektoriaus lempa, projektoriaus lempa, projektorius hitachi, Pigūs projektoriaus lempa, Aukštos Kokybės projektoriaus lempa, Kinija projektorius "hitachi" Tiekėjų.

Produkto Aprašymas

Lempos ID : DT01171

Lempos Tipas : Originalus UHP lempa su gaubtu

Suderinama Projektorius : HITACHI CP-WX4021/WX4021N/WX4022/WX5021/WX5021N/X4021N/X4022WN/X5021N/X5021N

Ką Mes Galime Tiekti

A> Projektorių lempos Modulis su originalia lempa viduje(OBH,OWH)

B> Projektorių lempos modulis su suderinama lemputės viduje(CM,CBH)

C> Originalo VIP/UHP/SHP/NSHA/NSH projektorius plikos lemputės(OB)

D> Suderinama Plikos lemputės su aukštos kokybės Degiklis(CB)

Apie Laivybos

1. Visi užsakymai bus išsiųsti mūsų per 48hrs po patvirtino, kad ir mokama.

2. Kai užsakymas gauna vežamos, yra pranešimas el. paštu, bus išsiųstas jums

3. Visi Muitų ar mokesčių, nėra numatyti, kurios bus atsakingos Vandėja".

4. Paprastai tai užtruks 3~7 darbo dienas siuntinys pasieks jus per komercinius išreikšti, pavyzdžiui, DHL, o e-pakelio ir Kinija paštu, Oro paštu, tai užtruks šiek tiek daugiau laiko.

5. Visas siuntimo išlaidas mes rinkinį neįeina) nuotolinio mokesčius. Jei jūsų laivybos adresas yra atokioje vietovėje, prašome mums pranešti prieš organizuoti mokėjimo.

Apie Grąžinimą

1. Mes padarysime viską, kad siųsti jums kokybiškus produktus ir patenkinti paslaugomis.

2. Visi produktai, mes siūlome 150 dienų garantija nuo sąskaitos-faktūros išrašymo dienos.

3. Jei yra kokybės kaltės metu garantija, prašome susisiekti su mumis grįžti informacija.

4. Visos ne kokybės kaltės, išskyrus nuo grąžinimo politikos.

Apie Pakuotės

1. Visi gaminiai bus pakuojami ir atsparus smūgiams ir vandeniui iki pristatymas.

2. Gavus siuntinį, skirkite šiek tiek laiko patikrinti, ar sklypas yra geros būklės.

Apie Atsiliepimą

Jei esate satisftied su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pasirinkti vieną sekundę palikti mums 5-žvaigždučių atsiliepimų. Mes visi labai dėkingi, kad.Ačiū iš anksto!

Jei turite kokių nors pasiūlymų ar klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba messager. Atsakymas bus veikė su jumis per 24 valandas, darbo dienomis.

Apie Mus

U-Apšvietimas, a division of AWO Lempos buvo specializuojasi elektroninių produktų nuo 2003 metų. Mes galime jums pasiūlyti žinomo prekės ženklo projektorių lempos, lempų, priedai, pavyzdžiui, elektros lemputės, būstą,įrašymo įrenginio ir t.t., taip pat projektorių priedai kaip LCD Skydelis, Distancinis, DMD ir kt. Mes taip pat priimame pirkimo užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sąrašas urmu kainos

Darbo laikas: pirmadienis~šeštadienis

9:00~21:00 val.

Sekmadienį Ir Švenčių Uždaryti

Visi užsakymai pateikiami sekmadienį ar švenčių dienomis, bus išvežti į kitą dieną, kai grįžti į darbą. Jei skubu,Prašome susisiekti su mumis pirmenybę pristatymo.

Projektorių Lempos DUK

1. Kas yra projektoriaus lempa?

Techninis aprašymas modernus projektoriaus lempa yra, kad jis yra ultra-aukšto slėgio gyvsidabrio garų LANKO lempa. Projektorių lempos yra suskirstyti į kategorijas, arba metalų halogenų lempų, arba ultra-aukšto slėgio gyvsidabrio garų lempos. "Philips" prekės ženklu pavadinimas "UHP lempos" jų projektorių lempos

2. Kiek valandų bus mano projektoriaus lempa veikia?

Tiesiog kaip ir bet kuris paprastai lemputės jums turėtų naudoti kitais tikslais, projektoriaus lemputės numatomą veikimo laiką, vadinamas lempos. Ši vertė yra išreiškiama valandų skaičius - paprastai nuo 1000 iki 2000 valandų. Naujesnių modelių reikalaujate 4000 valandų lempos eksploatavimo ir daugiau. Lempos sėkmės rodiklis yra pagrįstas statistikos varpo formos kreive, todėl, kad dauguma (bet ne visi) šviestuvai atitiks lempos veikimo trukmė valandomis nenurodyta. Kai lempos žlugs anksčiau ir tai yra priimtina intervale, reitingų ir kiti galėtų gyventi net ir ilgiau.

Keliami projektoriams, kurie yra naudojami normaliomis darbo sąlygomis (ne daugiau nei tris-penkias valandas per dieną valyti, palyginti dulkių aplinka) lempa turės didžiausią tikimybę trunka per visą jos vardinė lempos veikimo trukmė. Projektoriai, kurie yra naudojami dažniau, arba yra veikiami aplinkos teršalai yra labiau tikėtina, kad mažėja lempos. Projektoriai, kad veikia 24 valandas per dieną, 7 dienas per savaitę, žinoma, didžiausia tikimybė, žibinto gedimas, nepasibaigus vardiniam valandas.

3. Kas yra plikas projektoriaus lempa?

Mes tiekiame projektorių lempos dvi funkcijos. Standartinis {visiškai pakeisti rinkinys} variantą, su projektoriaus lempa korpuse aukštai temperatūrai atsparus juodas plastikinis narvas arba būsto, ir ant pliko projektoriaus lempa atskirai.

Pirkimo plikas projektoriaus lempa bus jums sutaupyti šimtus dolerių ant savo lempos pirkimas ir įdiegimas yra paprastas. Abiem atvejais pažanga žinių ar didelių techninių įgūdžių nereikia.

Žiūrėti paprastas montavimas vadovas

Perkant plikas projektorius lempos, jums bus sutaupyti daug pinigų ir surinkimas yra labai lengva ir paprasta.

Visi jums reikia yra paprastas atsuktuvas, siekiant įdiegti savo plikomis projektoriaus lempa jūsų esamų būstų per kelias minutes.

Skirkite šiek tiek laiko pažvelgti į savo esamų būstų ir pamatyti, kaip paprastas įdiegimas.

4. Kaip Man Žinoti, Kada Keisti Mano Lempa?

Šiuolaikinės projektoriai bus pastatytas laikmatis, kuris saugo dainos projektoriaus lempa laiko naudojimą. Kai laikmatis pasiekia tam tikrą tašką, paprastai keletą valandų prieš numatomą lempos, pranešimas bus rodomas, ant jūsų projektoriaus ekraną. Įspėjamasis pranešimas paprastai yra geras rodiklis, kad jums turėtų pereiti internete ir pradėti ieškoti naujų projektoriaus lempa.

Prekės Pavadinimas AWO
PREK.KOD 1 vienetas
Tipas Originalus Projektoriaus Lempa su gaubtu
Suderinama Projektorius HITACHI CP-WX4021/WX4021N/WX4022/WX5021/WX5021N/X4021N/X4022WN/X50
Modelio Numeris DT01171
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 13cm (4.72in x 4.72in x 5.12in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai