2017 Naujas Prabangus Pritaikyti lycra spandex geltona gyvatė modelis zentai kostiumas, viso kūno kojinės

€67.49

-14%

€79.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prabanga užsakymą, gyvatė zentai, zentai gyvatė, Pigus prabangus užsakymą, Aukštos Kokybės gyvatė zentai, Kinija zentai gyvatė Tiekėjų.

Daugiau produktų, Kviečiame apsilankyti mano internetinėje parduotuvėje: Aprašymas:

2017 Naujas Prabangus Pritaikyti lycra spandex geltona gyvatė modelis zentai kostiumas, viso kūno kojinės

Tai yra ypač individualų zentai kostiumai. Grynas rankų, aukščiausios kokybės medžiagos, pagamintos su puikus kūrinys.

Pranešimas : Kaip zentai kostiumas yra custom made po klientui vieta užsakymą, mes nepriimame atšaukti užsakymą per mūsų priėmimo metu.Dėkojame už jūsų supratimą!

Apie medžiagą: realesnis geltona gyvatė modelis. Audinys yra spausdinimo modelis, ne praliejimo išnyks, išorinis masto poveikį. Nugaros taip pat buvo flocking, minkšta ir elastinga oda,oda turi poveikį adsorptiont! Apie dydis: Mums reikia išsamiai ACURATE matavimai savo kūną, plz don ' t ne padidinti arba nustatyti jokių duomenų, švino jūs negalite nusidėvėjimo arba raukšlių, plz atkreipkite dėmesį!! Plz susisiekite su manimi, jei norite tinkinti, aš jums pasakysiu, kaip išmatuoti savo kūno. Apie kainą: Tai truely rankų su super nuostabi kokybe, jis tilptų jūsų kūno puikiai! Nuolaidos, plz atlikite parduotuvė skatinimo nuolaidų kuponą! Apie Apdorojimo laikas: Nes tai rankomis pagamintas pagal matmenis nepatinka gamykla, mes padaryti, kad nuo pirmojo iki paskutinio, plz turėti šiek tiek kantrybės. Pažadu, kad ji verta laukti. Dydžių lentelė: Tai kigurumi zentai kostiumas yra 100% individualų dydį, pls siųsti mums savo kūno dydis informacijos žemiau po to, kai jums pateikti užsakymo!

Ilgio vienetas:cm

Lytis :

Aukštis :

Svoris :

Pečių plotis : (Priemonė tarp dviejų pečių taškų, eiti per centrą, nugaros, kaklo taškas)

1.kūno ilgis : (Stovėti vertikaliai, priemonė pradėti kaklo lizdą, viduryje dviejų clavicles, pabaigos apačioje tarpkojo, tiesiog metu tarpvietė. Juosta priemonė vyksta išilgai kūno, yra kūnas radianais, netraukite juostos priemonę, per trumpas)

2. krūtinės apimtis : (tiesa, Jei jūsų krūtinės dydis yra daugiau nei 95cm, reikia, kad užtrauktukas pratęstas)

3. liemens apimtis :

4. klubų apimtis :

5. vidinė pusė ilgio kojos : (Dviejų kojų stovėti, kaip Šrifto A. Priemonė pradėti centre tarpkojo, tarpvietės, juostos priemonę, eina iš vidinės pusės kojų,tai pabaigos kulkšnies taškas)

6. šlaunies apimtis : (Priemonė šaknis šlaunies, kuri yra didžiausia horizontali apimtis)

7. kulkšnies apimtis :

8. batų dydis :

9. vidinės pusės ilgis rankos : (Laikydami už rankos šoninis iškėlė, matuojamas ilgis nuo pažasties iki riešo)

10. rankovės apimtis : (Rankos kabo laisvai, įvertinti . horizontali apimtis viršutinės rankos nuo pažastų)

11. riešo storio :

12. palmių dydis : (Įvertinti perimetras palmių, ar ne, įskaitant nykščio)

13. didžiuoju pirštu ilgis : (Viduje palmių, siūloma naudojate sunku liniuote išmatuoti savo didžiuoju pirštu, nuo šaknų iki galiukų, teisingai milimetro)

14. galvos apimtis : (horizontali apimtis kaktos)

15. kaklo apimtis : (Įvertinti perimetras iš artimųjų sprando)

16. veidas : (Priemonė nuo artimųjų du antakius, į smakrą, praėjo viršuje nosį)

Šios diagramos yra nuoroda tik, matavimo metodas remiasi komentarą! Daugiau Užsakymą Funkcijos plz eikite šią nuorodą: Susisiekite su mumis: Jei pirkėjas turi kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes pasistengsime atsakyti greitai-per 12 valandų. Klientų Informacija: Prašome palikti, pavardę, tikslų pristatymo adresą ir pašto, kai jūs pateikiate užsakymą, kitu atveju, prekių gal grįžo atgal vietinio pašto skyriaus, ir mums nebus grąžinti siuntimo išlaidas. Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Nuolaida: Tai Kamufliažas zentai yra pagaminti iš kokybės lycra spandex medžiaga, puikus kūrinys.Pagal užsakymą pagaminti paslauga yra avialble.Mes galime pasiūlyti didelė nuolaida, didmeninės/grupė įsigyti, prašome susisiekti su mumis jokio tyrimo. Grąžinti: 100% Pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvieno daikto Grąžinimo/Keitimo per 1 savaites, jei nepasitenkinimą. Plz pašto prekės grįžti į pradinę būklę, jums bus gauti savo pinigus atgal. Laivybos mokestis laivybos kompanija, todėl aš galiu tik grąžinti produkto pinigų. Ačiū! Pristatymas: 1) Daiktai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2) Prašome pasakyti savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-3days; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3) Prieš užsakant, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Paprastai tai trunka 15-25 darbo dienas atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". 4) Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. 5) Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį. Daugiau produktų, Kviečiame apsilankyti mano internetinėje parduotuvėje:

Dydis Custom Size
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Nepadori Nuotrauka No
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Elemento Tipas Kostiumai
Rankovės Ilgis Pilnas
Audinio Tipas Broadcloth
Simbolių Klasikinis Helovinas Kostiumai
Lytis Unisex
Medžiaga Lycra, Spandex
Seksualinio Pobūdžio No
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai