50PCS Pedikiūro, Manikiūro Rinkinys Nagų Odelės Clippers " Švaresnis Viliojimo Rinkinys, Rankinės, Vestuvių Naudai Ir Dovana Svečiams ZA1223

€85.55

-23%

€112.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių nori, vestuvių, džiaugtis ir dovanos, dovanos svečiams, Pigūs vestuvių nori, Aukštos Kokybės vestuvių, džiaugtis ir dovanos, Kinija dovanos svečiams Tiekėjų.

100% Brand New Pavadinimas:4 (1 Šlepetė, Manikiūro Rinkinys Medžiaga:Nerūdijantis Plienas Dydis: 13.5*2.3*13.5 cm Pakuotė:su dovanų dėžutė

Mes paprastai apdoroti jūsų užsakymą per 24-72 valandas, bet mes negali garantuoti prekių pristatymo metu, dėl skirtingų užsakymą įstatymus ir tarptautinius pašto srauto. Prašome leisti beveik 4 savaites laivybos dienų tarptautinės paštu. Mes taip pat pateikti operatyvus paslaugų už tarptautinius pavedimus. Ir jei jums reikia greitas pristatymas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad gautumėte pagalbos. Atsiprašome už bet kokius nepatogumus.

Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ? nereikia painioti juos už papildomą siuntimo išlaidas. Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Medžiaga Metalo
Proga
Modelio Numeris ZA1223
Modelis Taškas
Skaičius, Vnt 50pcs
Pakuotės Svoris 6.5kg (14.33lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)

Panašūs produktai