Disado 24 Frets Elektrinės Gitaros Kaklo raudonmedžio fingerboard Gitara Dalys, muzikos instrumentai, reikmenys

€59.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dokumento priedai, muzikos instrumentų priedai, 24 nervintis, Pigūs dokumento priedai, Aukštos Kokybės muzikos instrumentų priedai, Kinijos 24 nervintis Tiekėjų.

Techniniai duomenys: 1. Kaklo Medžiaga: Klevas 2. Fingerboard Medžiagos:Raudonmedžio 3. Frets:24 frets 4. Imtuvo skylių: 10mm 5. Patikslinimas: Dvigubas adjustble truss rod,headstock patikslinimas 6. Apdaila: blizgus 7. Spalva: medienos spalva 8. Paketas apima: 1pcs gitaros kaklo Mielas draugas. sveiki atvykę į mūsų parduotuvę . Malonu pasakyti, kad šis straipsnis gali būti pritaikytas, tai reiškia, kad jūs galite pasakyti mums elementą, kas jums patinka ir ką jūs manote, kad ji būtų . Tada mes susisieksime su mūsų gamykloje pagaminti tik jums .

Kokius mokėjimo būdus ar galiu naudoti?

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Kapt.lt ateityje.

Pristatymas 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS 2. Užsakymai būtų tvarkomi per 24-60 valandų mokėjimas patvirtino paprastai. 3. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną ir savaitgaliais. 4. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. EMS------apie 5-10 darbo dienų. DHL------apie 4-7 darbo dienas China Post/Honkongo Post------apie 15-50 darbo dienų Grąžinimo Politika 1) Atkreipkite Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojami arba kaip rezultatas, vandens žalos. 2) Procedūra, siekiant grąžinti prekes, kaip po 1 Žingsnis) Susisiekite su mumis Per Alibaba.com " s pranešimų centrą,arba atsiųsti mums elektroniniu paštu Step2) Pateikti mums su nuotrauka nekokybiška prekė, ir taip pat daug informacijos, kaip įmanoma, apie problemą, turite Step3) Grąžinti daiktą už sutartą keitimo ar grąžinimo. 4) Visos grąžinimo laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas. Atsiliepimų ------ klientų pasitenkinimas yra Mūsų tikslas ! 1) Kaip man palikti atsiliepimą apie pardavėją ?---- 2)Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. 3) Prašome contacu mus, Jei yra kokių nors problemų, apie verslą, mes padarysime geriausia jums ,ačiū. Pastaba: *Prašome suprasti, kad gal SPALVA yra ne 100%, pats, kaip tikrasis produktas nes fotoaparato, stebėti, ar dėl kokių nors kitų priežasčių Ačiū

Tipas Lankas
Prekės Pavadinimas disado
Modelio Numeris 24-24
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 70cm x 10cm x 10cm (27.56in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai