9x15cm Atsistoti Matinis / Skaidrus Užtrauktukas Ziplock Ruonių Maišelį Plastiko Doypack Maisto produktų Laikymo, Pakavimo Maišelis Pakuotė Kavos, Cukrus, Riešutai

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėklas diržas, dėklas ląstelių, pakuotės narkotikų, Pigūs dėklas diržas, Aukštos Kokybės dėklas ląstelių, Kinija pakuotė narkotikų Tiekėjai.

Produkto Detalės Medžiaga : Plastiko Spalva: Matinis Aišku

Žanras: Zip-Lock, Atsistoti, Ašara Žingsniu Naudoti: Užkandžiai, Kava, Arbata, Saldainiai, Riešutų, Džiovintų gėlių, Miltelių Pakuotės Matmenys: 9cm*15 cm, 3.5"x5.9"

Produktų Ekranas

600Pieces Operatyvus Pristatymas

Jei jums reikia kito dydžio

Nuolaida: 1. 10% nuolaida nuolaida, jeigu perkate 3 ar daug daugiau!! 2. Jei jūsų užsakymas iki $80 , Nemokamas Greitas Pristatymas !!! Įtraukti daugelyje Europos šalių, Šiaurės Amerikoje, Pietryčių Azijos šalyse ir kai kuriose Artimųjų Rytų šalyse. Jei vis dar esi pasimetusi, ar jūsų šalis buvo įtraukta, Prašome laišką mums, mes jums atsakyti jūsų laiko. Mes paprastai siunčia per DHL, EMS, DPEX, "Fedex" ir Aramex ir kt. Ji paprastai trunka apie 4-7 darbo dienas pasiekti šiose šalyse. Pristatymas: 1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienas, kaip pažadas. 2. Prašome įsitikinkite, kad teisingai Laivo adresas yra įrašomas prieš tai patikrinti. Kai mokėjimas yra baigtas, gali būti, kad negalėsite pakeisti pristatymo adresą. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai. Grąžinimas: 1. Mes atliekame pirkėjo pasitenkinimą prioritetas. Jei nesate patenkintas savo pirkinius, mes mielai atlikti mainus ar grąžinti prekę suminis mažiau Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčių per 30 dienų nuo jūsų pirkimo. 2. Bet Keistis, grąžinti arba Grąžinti prekė turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžė, įpakavimas, visi priedai ar dovanos. 3. Prašome leisti iki 7 darbo dienų grąžina būti tvarkomi. 4. Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčiai nėra grąžinami.

Klasifikacija Nustatyti
Talpa 100ml
Formos Aikštė
Taikomas Vietos Virtuvė
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Laikymo Krepšiai
Naudoti Maisto
Modelis Trimatis Modelis
Plastiko Tipas PE
Forma Trimatis Modelis
Produktas maisto produktų laikymo krepšiai
Specifikacija 9*15cm
Prekės Pavadinimas PABCK
Storis 8 viela
Modelio Numeris 9*15cm
Medžiaga Plastikiniai
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.21kg (0.46lb.)

Panašūs produktai