Pet Maišelis Šunų Kačių Reikmenys Penkių Skylių Priekinė Krūtinės Kuprinė Vaivorykštės Spalvų Vežėjas

€11.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: augintinio krepšys, krepšys šuns, krūtinės vežėjai, Pigūs augintinio krepšys, Aukštos Kokybės krepšys šuo, Kinija krūtinės vežėjų Tiekėjų.

Pet Maišelis Šunų Kačių Reikmenys Penkių Skylių Kuprinės Priekyje, Krūtinės Kuprinė Vaivorykštės Spalvų Vežėjas

Savybės:

Mielas Spalvingas dizainas ir savarankiškai tvirtinimo kablys ir kilpa uždarymo užtikrinti saugų transporto

Tegul jūsų augintinio mėgautis raminančią pasivaikščioti, o išlaikyti savo rankas nemokamai

Kompaktiškas ir patogus, geras kompanionas šuniuką lauko veikla

Lengvai imtis geros priežiūros jūsų mielas kūdikis

Ne nerimauti apie prarasti savo naminių šunų, kai einate

Dydis Informacija:

Bendras ilgis(cm/in) Krūtinės Apimtis(cm/in) Kairės ir dešinės kojos(cm/in) " Priekinės ir užpakalinės kojos(cm/in) Tinkamumas(kg/lb)

S: 30 / 11.8 46 / 18.1 5.0 / 2.0 9.0 / 3.5 0-2.5 / 0-5.5

M: 34 / 13.4 54 / 21.6 5.0 / 2.0 14 / 5.5 2.5-4 / 5.5-8.8

L: 38 / 15 62 24.4 5.0 / 2.0 16 / 6.3 4-7 / 8.8-15.4

Atsiliepimus Prašome pateikti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka mūsų gaminiai. Jei kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš neigiamus atsiliepimus. Mes visada stengiamės išspręsti bet kokias problemas. Mokėjimo Išskyrus sumokėti Kapt.lt, mes taip pat priimame T/T", VAKARŲ SĄJUNGA, paypal, arba payoneer, kaip jums patinka. Siuntos mes laivas greitu po apmokėjimo gavimo Prašome įsitikinkite, pavadinimas ir adresas yra teisingas prieš užsakymą. Jei laivybos būdas pasirinktas Kapt.lt negali gauti jūsų šalyje arba regione, mes pasirinkti kitą būdą išbandyti įmanoma jį siųsti. Paprastai prekės pristatymo dienos per 15 darbo dienų. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas, prašome kantriai laukia. Jei jums nereikia gauti elementą per dvidešimt dienų, pls susisiekti su mumis, mes bus stebėti jį. Spalva produkto nekilnojamojo spalvos elementą, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukeltas daugelio faktorių, tokių kaip ryškumą jūsų monitorius ir šviesos ryškumą. Grįžta Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant sugedusį elementą. Prašome NE LAIVO adresu sklypas . Mūsų žmogus bus suteikti jums teisę spręsti. Parodyti elementus, kurie turėtų būti originali pakuotė ir priedai. Laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami bet kuriuo atveju. Svarbios Pastabos Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjų atsakomybę. Mūsų kaina tik tuo atveju, įskaitant gera arba pristatymas. Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, PRIEŠ JĮ ATIDARANT . Įvairių daiktų laivą kartu gali gauti nuolaidą. Užduoti mums nuolaida pateikdami užsakymą.

Elemento Tipas Kuprinės
Funkcija Kvėpuojantis
Sezonas Visi Sezonai
Medžiaga Poliesteris
Tipas Šunys
Prekės Pavadinimas TAILUP
Fitable Svoris 7
Modelis Dryžuotas
Dydis S, M, L
Stilius Mados
Taikoma Šuns Veislė Mažas Šuo
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 18cm x 5cm (9.84in x 7.09in x 1.97in)

Panašūs produktai