(GL061) Saldus Mergina Dervos Pusė Galvos BJD Kigurumi Kaukė Su Akimis Cosplay, Anime Vaidmenį Lolita Kaukė Crossdress Lėlės

€289.52

-7%

€313.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaukė kaukė, kaukė kigurumi, kaukė mergina, Pigūs kaukė kaukė, Aukštos Kokybės kaukė kigurumi, Kinija kaukė mergina Tiekėjų.

Aprašymas:

(GL061) Saldus Mergina Dervos Pusė Galvos BJD Kigurumi Kaukė Akis Cosplay, Anime Vaidmenį Lolita Kaukė Crossdress Lėlės

*Paketas apima: pusė galvos kaukė*1, perukas*1

*Medžiaga: Derva

*Storis: apie 3mm

*Pastaba: akis yra ne klijuoti ant kaukės, siekiant išvengti jos nutraukti, transporto, pls naudoti akių purvo klijuoti juos ant kaukės!

*Apdorojimo laikas: kaukė yra 100% rankų darbo, pagamintų pagal gamyklos surinkimo linijos, ten užtruks apie 10-15 dienų

padaryti kigurumi kaukė. Mes nepriimame skubėti tvarka. Ir mes nepriimame atšaukti užsakymą per apdorojimo laikas. Dėkojame už jūsų supratimą! Apie Odos Spalvą:jei tu negali prašyti, odos spalvos A B C D),mes bus padaryti C tipo!

Dydis: Tai yra staight priemonės dydis,Aukštis 27cm, plotis 19cm, atstumas tarp dviejų akis: 6cm.

Atsiliepimų nuotraukas Apie atsiliepimus: grįžtamasis ryšys yra labai svarbus už mane,taigi, prašome munificent palikti man postive atsiliepimus, jei jums patinka mano straipsniai ir malonu su mano paslaugų. Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, pasakykite man savo pasiūlymą, aš pabandyti mano geriausia tobulinti ir suteikti jums gerą sprendimą. Prašome suteikti man galimybę prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū už jūsų pagalbą. Daugiau Produktų,Pls nuorodą:

Elemento Tipas Kaukės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Silikono
Specialios Paskirties Kostiumai
Lytis Unisex
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai