Už ASUS Zenpad 8.0 Z380 Z380KL Z380C Tablet Verslo PU Oda Padengti Su Stovu Turėtojas + Screen Protector Apsauginė Plėvelė

€126.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: už asus zenpad 8.0, tablet case cover, planšetinio kompiuterio dangtelis, Pigiai asus zenpad 8.0, Aukštos Kokybės planšetinį kompiuterį padengti, Kinija planšetinio kompiuterio dangtelis Tiekėjų.

Aprašymas: * Comapatible už ASUS Zenpad 8.0 Z380 Z380KL Z380C Tabletę * Medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios kokybės PU odos. * Spalva: Kaip nuotraukose. * Pakuotė: Tik su opp maišelį. Savybės: * LCD ekranas likti matoma. * Tikslioji litų atvejais puikiai tinka jūsų prietaiso * Atsispirti purvą, dėmes * galima Skalbti medžiagos, lengva valyti * Apsaugoti jūsų prietaisą nuo įbrėžimų ir dulkių. * Tiesiogiai susipažinti su visais uostų ir mygtukai nenuimant nuo bylos. *Prašome patarti, spalva, kai jūs pateikiate užsakymą, ARBA mes atsiųsime derinys spalvų.Ačiū!

Pristatymas 1. Gerbiamieji, jei jums pasirinkti Pardavėjo Pristatymas Metodas, jūs galite sekti savo sklypo, taip pat ir stebėjimo informaciją. Pristatymo laikas: rusijos: 15-40 dienų; Europos šalių: 15-30 dienų; JAV ir Australija: 10-30 dienų 2. Užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas, po mokėjimo patikrinti. Siekiant apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų, tai gali užtrukti iki 24 valandų Kapt.lt patikrinti mokėjimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Rusijos klientų prašome nurodyti adresato vardas ir pavardė, jei ne, rusijos muitinės surengs siuntinių ir siųsti atgal į Kiniją. 4. Mieli Draugai, jei jūs norite nusipirkti įkroviklį, prašome pasirinkti siunta metodas per epacket (išskyrus JAV klientams), prašome pasirinkti, Kinija paštu, oro paštu, arba kiti. Nes epacket nepriimkite elektroninių produkto šių dienų. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą. Muitų 1. Kaina, kurią mokate už punktas neapima jokių muitų mokesčių. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 2. Mes paprastai deklaruoti prekes, kaip DOVANĄ, apie commericial. Jei tai nėra gerai, prašome patarti. Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. Jei turite bet kokių klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis.

Modelio Numeris už ASUS Zenpad 8.0 Z380 Z380KL Z380C
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Modelio Suderinamumas už ASUS Zenpad 8.0 Z380 Z380KL Z380C
Suderinamos Prekės už Asus
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 8"
Prekės Pavadinimas dolmobile
Funkcija Atsparus smūgiams,Lašas pasipriešinimo,Sunku,Anti-Dulkių
Medžiaga PU
Pakuotė Taip
Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 9.0kg (19.84lb.)
Įrenginio Tipas daug (30 vnt/lot)

Panašūs produktai