Mados Originali Šilko Moterų Dryžuota Pižama Spausdinti Ilgomis Rankovėmis Pyjama Ilgas Kelnes Rinkiniai Šilkaverpių Šilko Sleepwear Moterų T8131

€108.38

-20%

€135.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šilko moteris pižama, moterų pižama, mados pižama, Pigūs šilko moteris pižama, Aukštos Kokybės moterų pižama, Kinijos mados pižama Tiekėjų.

Mados Originali Šilko Moterų Dryžuota Pižama Spausdinti Ilgomis Rankovėmis Pyjama Ilgas Kelnes Rinkiniai 100% Šilkaverpių Šilko Sleepwear Moterų T8131

Skalbimo Pastaba:

1, Skalbimo Būdas: Pastaba, Kai Skalbimo Naudoti Šalto Vandens, Nėra Ilgas Mirkymas, Nenaudokite Skalbimo Miltelių, Muilo, Rankų Plovimo Rekomenduojama, Kuris Yra Plaunami Šilkiniai Plovikliu Plauti Su Specialiu Losjonu (Pridėti Šiek Tiek Acto Būtų Geriau, Taip Pat Gali Būti Naudojamas Šampūno Ar Dušo Želė Pakaitalas), Uždrausti Karšto Vandens Pakrovimas, Uždrausti Poveikio, Ne Išgręžkite Plauti, Pakabinkite Išdžiūti Natūraliai. 2, Atkreipkite Dėmesį, Kad Kai Skalbimo Tamsios Ir Šviesios Spalvos Aprangą Plauti Atskirai, Kad Būtų Išvengta Dėmių. 3, Įdėti Drabužių Parduotuvėje NEGALI Būti Kartu Su Mothballs, Kitu atveju Audinys Tampa Trapūs. 4, Atkreipti Dėmesį Į Ugnį, Kai Žiemą Šildymas Židiniai, Šilko Audinys Produktų Likti Nuošalyje Nuo Viryklės. 5, Lyginimo Uodegos, Išvengta Blukimo. Lyginimo Temperatūra Iki 150 Laipsniu Yra Tinkamas, Ne Kilimėlis Drėgnu Skudurėliu.

Dėmesio: dydis chiart yra Kinijos Dydžio ,tai yra skiriasi nuo JAV,EUR,AS ir kiti ,turite išmatuoti savo kūno accoring dydžio diagramos prieš jus, kad ji,ačiū!

Dydis Informacija

Lytis Moteris
Funkcijos 1 Šilko Pajama Rinkiniai moterims
Dydis M/L/XL
Prekės Pavadinimas XIFENI
Medžiagos Sudėtis 100% mulberry šilkas
Funkcijos 2 Nekilnojamojo Šilko Naktiniai Drabužiai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Savybės Šilko Pyjama rinkiniai
Ilgis Full Length
spalva Mados Spausdinti
Modelio Numeris T8131
Audinys 100% mulberry šilkas
Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Funkcija Cool, namai, miegas, patogus, maudytis, atsitiktinis, kvėpuojantis
Punktas šilko sleepwear moterims
Elemento Tipas Pižama
Stilius Mados Paprastas
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga Šilko
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai