2017 Naujas 15 Stilius Dviratį Dviračiu Drabužių/Dviračių Megztiniai Dviračių Vasaros Trumpomis Rankovėmis Lauko Sporto Reikmenys

€20.23

-15%

€23.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių drabužiai, dviračių jersey, dviračių jersey, Pigūs dviračių drabužiai, Aukštos Kokybės jersey dviračių, Kinija dviračių džersis Tiekėjų.

2017 Naujo Stiliaus Dviratį Dviračiu Drabužių/Dviračių Jersey Rinkiniai Su Antkrūtiniais Dviračių Vasaros trumpomis Rankovėmis Lauko Sporto Medžiaga: Marškinėliai:100% Poliesterio pants: 80% Poliesterio ir 20% lycra COOLMAX:quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau Savybės: Greitai džiūstantys 1. Labai Kvėpuojantis ir aukščiausios wicking veiklos audiniai, dviračių pavara galiausiai išlaikyti sausas ir kietas.Net esate suprakaitavęs, Jersey niekada laikytis savo odos. 2. Padėti žaidėjus, net ir ekstremaliausiomis aplinkybėmis gali palaikyti malonią temperatūrą ir drėgmę, ir biudžeto įvykdymo patvirtinimo, prakaito, kuris, tikime, padės pasiekti savo geriausius rezultatus. 3. Paslėptas priekinis užtrauktukas. Pasirinkti dydį:Mes galime atsiųsti sumaišyti dydis už jus. Pastaba:

mes galime sumaišykite dydis pagal save

bet reikia palikti komentarą užsakymo

Pavyzdžiui, "Megztiniai XXL ir Kelnes XL"

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sportas Tipas Dviračių sportas
Elemento Tipas Megztiniai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Modelio Numeris CQ-285
Sezonas Vasaros,Pavasario
Lytis Vyrai
Medžiaga Lycra,Poliesteris
Funkcija Quick Dry,Orui,Anti-prakaito,Vėjo
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas
Audinio Tipas Broadcloth
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL
Prekės Pavadinimas AOGDA
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 24cm x 22cm x 6cm (9.45in x 8.66in x 2.36in)

Panašūs produktai