Sumo Sumou Imtynininkas Ir Suaugęs, Ir Vaikas Cosplay Kostiumų Juokinga Suknelė Pripučiamas Kostiumas Viso Kūno Kalėdų Vakarėlį Jumpsuit 2016 Karšto Naujas

€14.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pripučiamas kostiumas, cosplay kostiumas, vaikai cosplay, Pigūs pripučiamas kostiumas, Aukštos Kokybės cosplay kostiumas, Kinijos vaikai cosplay Tiekėjų.

Vienas Dydis Tinka labiausiai.

Jei užsisakote daugiau nei 20 rinkinių,prašome susisiekti su mumis dėl daugiau nuolaidos.

APRAŠYMAS: Puikus padaryti savo superherojus arba apranga tikslais. Jūs galite naudoti juos dėl Konvencijos simbolių, Anime personažas, Cosplay, Ventiliatorius, Expo, kurti savo herojus, kurti savo piktadarys, jums tiesiog patinka jaustis medžiagos, ir daug daug daugiau. Spandex Produkto Įspėjimas: Prašome laikytis atokiau nuo ugnies, nes spandex yra degūs. Šis punktas yra spandex akies, kuri apima savo kūną, taip pat rankų ir kojų. Tai gali apriboti savo matomumą,ir kitus savo pojūčius, kurie gali būti pavojingi, jeigu naudojant netinkamai arba situacijų, kurios reikalauja jūsų dėmesio. Nedėvėkite šis produktas, nors vairuoti, važiuoti dviračiu, veiklos mašinos, o apsvaigęs ar kitos panašios veiklos, kuri gali būti pavojinga riboto jausmus. Negalima dėvėti galvos kaukę, o šlapias ar nors plaukimo.

Lytis Unisex
Modelio Numeris 13143
Departamentas Pavadinimas Ir suaugęs, ir vaikas
Dydis Free
Medžiaga Acetatas
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers
Simbolių Humoro Kostiumai
Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Rankovės Ilgis Pilnas
Elemento Tipas Kostiumai
Prekės Pavadinimas COSMORE
Audinys Poliesteris
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai