Kietas Geltonas Klasikinis Diržas Bikini Moterų maudymosi kostiumėlis Vasaros Pliažas String Bikini Seksualus Moterų Maudymosi Kostiumą, Įvairių Spalvų Swimwear1667

€9.81

-40%

€16.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumas kostiumas, seksualus kostiumas, kostiumas moterims, Pigus kostiumas kostiumas, Aukštos Kokybės kostiumas seksualus, Kinija kostiumas moterims Tiekėjų.

~ Tvarka nuo mobiliojo APP, mėgautis daugiau nuolaida ~ - Puikuotis jūsų žudikas įstaiga šis mielas string bikini. Bikini viršų, siūlanti reguliuojamas trikampis puodeliai, apynasrio ryšius, ir atgal kaklaraištis uždarymo, kuri leidžia jums seksualus,vienas pc rinkinys. Viršuje, be pagalvėlės. (Į viršų turi padds lizdą. Dėl kai kurių klientų kaip padds, kai klientas ne, pavyzdžiui, pagalvėlės. Taigi, jei norite padds. Prašome palikti pranešimą "su padds", kai jūsų užsakymą. Ar mes numatytasis ne siųsti su padds. Prašome atkreipti dėmesį į tai. :) - Tie Pusėje Scrunch Užpakalis Thong Bikini bottom, Karšto stilių,parodyti jūsų moteriška charizma puikiai, tai seksualus ir flitering trikampis bikinio viršus ir apačia diržas tinka paplūdimio drabužiai,baseinas šalis,naktinis klubas dėvėti,puikus dizainas kiekvienos merginos/moterys. - Spalva: kieta juoda / balta/Fuksija/Raudona/Žalia/Geltona/Mėlyna/Aukso/Gėlių - Tai seksualus bikinis yra pagamintas iš aukštos kokybės Nailono/Spandex (minkšta ir tampri),kokybė yra guranteed . - SKALBIMO PATARIMAI: Kai jums plauti šis seksualus bikini,prašome gydyti atsargiai.Plauti Rankomis Lengvai. Be Baliklio.Išdžiūti. - Dydis: Vienas dydis, Jis tinka S-XL Kūno dydis, A-C, krūties, tikrai Geras Dydis: Viršus puodeliai A/B/C krūties. Puodeliai aukštas: 19-22cm, platus: 23-27cm. - Pečių Eilutė:55cm/vnt,iš viso 2vnt. Pagal krūties Eilutė:130cm. - Tie Pusėje Bikini bottom-24-30cm pločio priekyje, 16cm-20cm pločio gale. - Bikinio apačios eilutė:55cm/vnt.Iš viso 4pcs.

Rocomend kėbulo dydis: S, M, L, XL, A/B/C krūties

~ Spausdinti iterm, nes audinys yra nereguliarus priting. Todėl kiekvienas bikinis yra tik viena dalis, spausdinimas, kas bikini gali daugiau ar mažiau atrodo "kitoks"~.

Juoda

Auksas

Raudona

Koralų

Balta

Mėlyna

Žalia

Geltona

Fuksija

Touquoise

Naudoti švelnus skystas indų ploviklis už galoną šaltu vandeniu ir gerai sugerti jūsų kostiumas už trijų minučių. Neleiskite savo pavyzdžiu mirkti per naktį, nes tai gali sukelti tam tikrų spalvų kraujuoti ir paleisti. Švelniai minkyti dirbti iki suds per visą paviršių. Gerai nuplauti ir pašalinti vandens perteklių be gręžimo. Lašelinę sausas nepasiekia tiesioginiai saulės spinduliai. Ne džiovintuvai, prašom.

- Nemokamas Pristatymas iki Epacket į JAV, Rusijos, Ukrainos, Naujosios Zelandijos

- Free Shiping Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu daugelyje kitų šalių.

- Kai kurie coutries, kurie nėra nemokamas pristatymas sąrašą, bus imamas kai laivybos normos. Jis bus rodomas laivybos normos automaticly kai užsakymo pateikimo.

- Mes laivas, kad maždaug per 1-7days po užsakymo apmokėjimo gavimo į Depozitinę.

- Mes tik laivas adresą, kuriuo siūloma tvarka. Prieš jums mokėti užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome susisiekti su mumis atšaukiu užsakymą, ir pakeisti, kad dar kartą.

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo Švenčių dienomis Kinijoje ar jūsų šalyje, muitinės procedūros, ar stichinių nelaimių.

- Pasirinktinis/Importo Mokesčius: Jei ji happend jokių muitų, mokesčių ir PVM(jei toks yra) happend importuojamų šalyje,ji bus beared klientams. Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

- Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnis nei įprastu laiku. Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Kai jūs turite sklypą, jei yra problema, happend prekes, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti nagative atsiliepimus apie mūsų parduotuvėje. TAI YRA LABAI SVARBU . Būtume labai bendradarbiavo, kad būtų išspręsta problema, dėl mūsų klientas per 24 valandos. Mes manome, kad visas problemas galima išspręsti tarpusavio ryšių. ^_^

Q1: Kokį dydį turėčiau Rinktis?

Prašome sekti mūsų dydžio gildijos, pirmiausia įvertinti savo kūno dydžio biustas, juosmens ir klubų dydį.Po to pasirinkti panašaus dydžio mūsų dydžio lentelė.

Q2:Kodėl kažkas sakė, kad tai yra didesnis, kažkas sakė, kad tai yra mažas, iš atsiliepimų?

A:Mes turime klientų iš viso pasaulio. Skirtingi žmonės turi skirtingas kūno formos ,todėl asmens komentaras, gal subjektyvus. Tiesiog sekite mūsų dydžio gildijos, tada tai būtų ne problema, pasirinkti tinkamą dydį.

Q3:Kai bus jums išsiųsti siuntinį?

A: Mes išsiųsime per 1-7working dienas po jūsų apmokėjimo gavimo į Depozitinę. Ir paprastai galite stebėti jį po 1-10 dienų po to, kai mes laivas jį.

Q4:Kodėl kartais sklypo online status sustabdyti?

Kinija Po Aviopasts internete informacija nėra sinchroninio su transporto. Jie atnaujinti informaciją labai lėtai, o ne parodyti kiekvieną proceso informaciją, per perduoda internetu.Tik todėl, kad jų paslaugos ne taip tobula, dar nėra. Taigi, jei jums rasti, kad jūsų sklypo informacijos, negalima atnaujinti ilgą laiką dėl interneto. Prašome nesijaudinkite, kad yra labai normalus dalykas. Sklypas yra tik būdas jums. Jums nereikia nieko daryti, bet tiesiog reikia palaukti.

Q5: aš atšaukė užsakymą ,kodėl aš vis dar neturi gauti grąžinamąją išmoką?

A: Tarptautiniai pament dalyvavo daug šalių. Taigi, mokėjimo nebus išleistas iš karto, kai atšaukti užsakymą. Paprastai po užsakymo atšauktas, tai trunka apie 1-2 savaites Kapt.lt tvarkyti pinigus.

K6:aš galiu pasirinkti įvairaus dydžio, viršus ir dugnas?

A: Atsiprašau, mes negalime povide įvairaus dydžio, iš viršaus ir dugnų, nes mūsų produktai yra parduodami rinkiniai.

feature2 diržas bikini bottom
Prekės Pavadinimas SHERRYLO
Ūgio moterims Dviejų dalių Atskiria Bikiny Naujas stilius lady Paplūdimio
Funkcija Plaukiojimas/Beach/Sportas/Baseinas
Su Pad No
Dydis Free Size
Medžiaga Aukštos Kokybės Nailono Lycra
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Juosmens Mažas Juosmens
Stilius Vientisos spalvos maudymosi Kostiumėliai Moterims
Strappy Biquini Rinkinys Kieto Juoda/Coral/Raudona/Žalia/Raudona/Geltona/Balta/Mėlyna/Aukso/Violetinė Biquini
Seksualus biquinis/plavky plaukimo Kostiumai/Togs/Cossies/Besimaudančių
feature1 Styginių Baseinas
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris SHERRYLO Bikini
Lytis Moteris
Vasarą, Maudymosi Kostiumai Moterų Maudymosi
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Paramos Tipas vielos nemokamai
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai