USB Mini Ventiliatorius, Oro Kondicionavimo sistema Pūstuvas skirtas Blakstienų Pratęsimo Klijai blakstienų Persodinimo nešiojamas mini gerbėjai blakstienų nusausinami

€9.12

-15%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Už blakstienų pratęsimo, dėl blakstienų, blakstienos oro pūstuvas, Pigus blakstienų pratęsimo, Aukštos Kokybės blakstienų, Kinija blakstienos oro pūstuvas Tiekėjų.

- Ar turite lėtai džiūstantys klijai, kad jums patinka, bet nekenčiu jos lėtai džiovinimo? Čia, mes turime vieną produktą jūs --mielas galinga mažai mini ventiliatorius, kurie padės paspartinti lėtai džiovinimo klijai. - Tai ventiliatorius gali būti maža, bet ji tikrai bus gauti darbą. - Turėtų smūgis blakstienas po paraiškos klijai turi būti visiškai sausi prieš leisdami vartotojams atidaryti savo akis. - Taip pat puikiai tinka keliaujant į karšto bet kokiu oru. * Dydis: 11.1*6.4*3.4 cm * Grynasis Svoris: 130g * Spalva: Mėlyna,Balta ir Rose (Prašome pranešti mums norimą spalvą,kitaip mes siunčiame atsitiktinės spalvos,ačiū už supratimą.) * Instrukcija: Darbą, arba Imti Narėje bus mėlyna šviesa. Chargin visiškai bus Raudonos šviesos. * Šaldymo sponge: Stumkite galinį dangtelį, išimkite kempine, kurie mirkomi grynu vandeniu, išgręžkite jį, įdiegti jį atgal į dangtelį. Poveikis bus geresnis, jei šaldyti mirkymo kempine arba Lašas keletą kvepalų ar eterinio aliejaus.

Netikrų Blakstienų Stilius Kita
Ilgis Mix
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Netikrų Blakstienų Amatų Mašina Padarė
False Eyelashe Tipas Kitų Netikrų Blakstienų
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 23cm x 18cm x 5cm (9.06in x 7.09in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai