Naujas AC 220V, 2 CH 2CH RF Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis Sistema teleswitch 2vnt Siųstuvas + 1pcs Imtuvas 315/433 MHZ

€12.14

-12%

€13.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti rinkos, imtuvas set top box, jungiklis 5, Pigūs jungiklis rinkos, Aukštos Kokybės imtuvas set top box, Kinija jungiklis 5 Tiekėjai.

NAUJAS AC220V 2CH 10A Radijo Valdytojas RF Wireless Push Nuotolinio Valdymo Jungiklis 315 MHZ 433 MHZ teleswitch 2 Siųstuvas +1 Imtuvas bendrovė gauna nuotolinio valdymo plokštė, tinka anti-theft alarm, nuotolinio valdymo elektriniai Langai ir durys, signalo valdymas, pramoninės kontrolės, elektros valdymo grandinė, kėlimo įranga, ir t.t. Nuotolinio valdymo jungiklis modulis relės kontaktai išėjimo savarankiškai, yra labai tinkama tiesiogiai kontroliuoti visų rūšių kroviniais;Produktų priimti belaidžio fiksuotojo kodas technologija, įvairiakryptė, noninterference jungiklis. Nuotolinio valdymo jungiklis grandinės sudėtinių medžiagų pirkėjai gali palyginti

Darbinė Įtampa : 220V

Maks. apkrovos srovė : 10A

Darbo Dažnis : 315MHZ/433MZH( Dažnumas gali būti pritaikytas)

prašome atkreipti dėmesį, kad čia yra nustatyti , mes jį dirbti kartu, kol mes laivas jums , todėl jums nereikės rūpintis, kaip dažnai jie . tik tas žmogus, kuris perka imtuvas ar siųstuvas vienas ,jis turi rūpintis dažnį rungtynės .

Imtuvo jautrumas: : -105Db

Darbinė temperatūra : -10 C - +80 C

Išvesties būdas : Akimirksnį.Perjungti. Užfiksuotas Reguliuojamas pagal Megztinis ant antkaklio .

Kodas tipas :Mokymosi kodas

Perdavimo atstumas:20-100M

darbo/išvesties būdas

Stumtelėti/Akimirksnį:

paspauskite vieną mygtuką ir darbo /ON. atpalaiduokite savo pirštą ant to paties mygtuko stop/OFF . vieno kanalo perjungimas(gavėjas) turi vieną mygtukų nuotolinio valdymo (siųstuvas )

Savarankiškai lock/Perjungti:

paspauskite mygtuką vieną kartą yra darbo/ON . paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, yra stop/OFF . (vieno kanalo perjungimas(gavėjas) turi vieną mygtukų nuotolinio valdymo (siųstuvas)

lnter-lock /Relės : paspauskite vieną mygtuką ir darbo/, paspauskite kitą mygtuką stop/OFF . ( vieno kanalo perjungimas( gavėjas )turi 2 mygtukus nuotolinio valdymo (siųstuvas )

Mokymosi Metodas:

Paspauskite mokymosi mygtukas, tai reiškia, kad jis buvo pradėti tyrimą, jei lemputė mirksi . tada paspaudžiate bet kurį mygtukai ant nuotolinio valdymo pulto, kad transmite signalas . tai reiškia, sėkmingai studijuoja, kai indikatorius "flash" 2 kartus, kol lemputė užges .

Nuotolinio valdymo (siųstuvas)

Nuotolinio Valdymo Pultas:

Darbinė Įtampa: DC12V

Darbinė Srovė: 30MA

Veikimo Dažnis: 315MHZ/433MHz

Dažnis Atstumas: 20-200M

(atkreipkite dėmesį, kad yra idealus atstumas be jokių blokas ir signalo kištis , ji būtų kilti ir kristi apie 10%-50% su bendrosios ir signalo trukdžius ).

Pastaba: 433mhz ir 315 mhz yra ,315mhz bus išsiųstas jei nėra paklausos dėl dažnis

Pakuotė:

1 x Imtuvas ( su dangčiu )

2 x Siųstuvas ( su baterija )

Prekės Pavadinimas A. AOKE
Naudoti Universalus
Pakuotė No
Modelio Numeris 220V-2ch
Dažnis 315mhz /433mhz
Kanalas 2
Belaidis Ryšys RF
Pakuotės Dydis 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai