Aukštos kokybės modernių ispanų meno portretas aliejaus tapybai Flamenko Šokėja Ant Kėdės

€83.84

-13%

€97.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paveikslų religinės, Tapyba, tapyba jackson, Pigūs paveikslų religinės, Aukštos Kokybės dažymas, Kinijos tapybos jackson Tiekėjų.

100% Rankomis Dažyti! 100% Pasitenkinimo! Aukštos Kokybės Tik!Greitas Pristatymas!

Drobė Tik. Pristatymas Valcavimo. 100% rankomis dažyti aliejus, tapyba ant menininkas klasės drobės, o Ne spausdinti arba plakatą. Ištemptas ir įrėminti paveikslą yra, jei dydis užsisakėte yra ne didesnis nei 24x36inches. Prašome susisiekti su mumis dėl kainos ir stilių rėmus . Lengva Grąžinimo Politiką. Mėgaukitės Nemokamas Pristatymas. Mes galime jums atsiųsti nuotraukų kokybės patvirtino, prieš mes padarėme siuntą. Jei reikia, pažymėkite tai jūsų užsakymą. Į waterprint ar atlikėjas nebus parodė baigtas tapyba.

APIE MUS :

Jūros Sodas-tai profesionaliosios dailės galerija įsikūrusi Xiamen aliejaus tapybai kaime,kuriose dėmesys skiriamas meno atgaminti didžiųjų meistrų, tokių kaip Van Gogas ,Monet, Picasso, Dali, Renoir, Klimt, Dega ir O'Keeffe ir kt. Daugiau nei vienas šimtai sensior menininkų darbų čia.Mes galite dažyti bet kokį paveikslėlį, ir bet kokio dydžio.

Daugiau informacijos,prašome apsilankyti mūsų interneto svetainėje: www.1paintings.com

Dydžių Lentelė :

8 x 10inch

(20cm x 25cm)

12 x 16inch

(30cm X 40cm)

16 x 20inch

(40cm X 50cm)

20 x 24inch (50cm x 60cm)

24 x 36inch (60cmx90cm)

30 x 40inch

(75cm x 100cm)

36 x 48inch

(90 x 120cm)

40 x 60inch (100cm x 150cm)

48x72inch (120cm x 180 cm)

Pasirinktinis Dydis Rasti

Nuotraukos iš mūsų užbaigti paveikslai:

Muitinės Meno Tapyba ( Foto į lapą ) :

Lengva Tvarka : Jums tiesiog reikia atsiųsti mums savo nuotrauką arba nuotrauką ir leiskite mums žinoti dydžio jums norėjo, kad Mes atsiųsime jums geriausią kainą, įskaitant siuntimo išlaidas į savo miestą. Kad patvirtino.Palikite mums savo teisingą pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį. Mes atsiųsime jums užbaigtas tapybos nuotrauką elektroniniu paštu patvirtinti prieš vežimą. Pakeitimai gali būti padaryta, jei esate nepatenkinti su kai kurių dalių dažymas. Laivas Iš pakuotės, pranešti jums sekimo nėra. Kai jūs turite tapybos,jei yra kokių nors problemų,praneškite mums laisvai,mes pasistengsime atsakyti jums 12 val.

DUK(Dažnai Užduodami Klausimai)

1.Kokios yra aliejaus tapybos reprodukcijas?

---Aliejaus tapybai kopijos yra hand made poilsis originalūs paveikslai. Originalai, yra pagaminti iš gerai žinomų ir gerbiamų menininkų, tokių kaip Van Gogas Picasso ir daug daugiau. Kopijos leidžia savo replika šedevras, kad tik labai turtingi gali sau leisti. Daugelis originalai tik galima rasti garsiausių pasaulio meno muziejų. Reprodukcija yra jūsų galimybė turėti nuostabų meno už prieinamą kainą.

2.Koks yra skirtumas tarp savo tapybos ir nuotraukas, matau, kaip visur kitur?

---Nuotraukas, kad jūs galite rasti daug svetainių Internete, bet ir daugelyje parduotuvių yra tik atspausdinti vaizdai, originalių paveikslų. Naftos tapyba ant mūsų parduotuvėje yra tikrasis rankų darbo reprodukcija. Šie paveikslai yra pagaminti talentingų menininkų, kurie atkartoti meno kūriniai, pagaminti kai kurie iš didžiausių pasaulio meistrų. Tai yra jūsų galimybė savo rankų darbo šedevras.

3. Kodėl jūsų kainos ir taip mažos?

---Vyšnių Galerijoje yra daugiau nei 200 talentingų ir magistro menininkų,mes pirkti tūkstančiai muziejų kokybės naftos paveikslai tiesiogiai iš jų. Mes turime neprilygstamą galimybę įsigyti paveikslų, už mažą kainą ir vietoj to, kad didėja mūsų pelnas, mes perduoti taupymo į mūsų klientus. Pirkti 1paintings.com suteikia jums galimybę pirkti naftos paveikslai didmeninės prekybos kainos.

4.Jei aš, kad paveikslą su rėmu noriu gauti paveikslui įrėminti ir pasirengę pakabinti ant mano sienos?

--- TAIP. Kai jums, kad tiek rėmo, ir tapyba, mes ruožas savo tapybos ant neštuvų barai. Tada mes rėmo dažymo ir įdėti visą reikiamą aparatūrą galite pakabinti savo paveikslą ant sienos.

5.Kaip ilgai man reikės laukti, kol mano paveikslą?

---Savo tapybos paprastai pasireiškia išsiųstas jums per 4 dienas (darbo dienomis). Ji atvyksta į savo pusę 5-10 darbo dienų iki EMS tarptautinės express". DHL,TNT, " FEDEX express yra taip pat prieinamas,prašome patikrinti, mokesčiai su mumis jei jums reikia.

6.Jūs galite atgaminti paveikslų iš mano nuotrauka?

---Taip, mes galime atkurti aliejaus tapybai iš bet aišku, paveikslėlis ar nuotrauka. Jūs galite susisiekti su mumis atlikėjo vardą ir įvaizdį, rašykite mums nuotrauką, kurią norėtumėte pakartoti.

7.Kaip aš galiu mokėti?

--- Sąlyginio deponavimo

Mes siūlome Sąlyginio mokėjimo (greitai, lengvai ir saugiai). Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums. Kreditinės Kortelės:

Mes galime priimti visų rūšių pagrindinių kredito kortele (visa/Master/Discover/American Express) per sąlyginio Deponavimo, ir vis dar galite sumokėti kreditine kortele kaip svečias narys, sąlyginio Deponavimo, kai jūs pamiršote savo sąlyginio Deponavimo slaptažodį ar jūs neturėjau Depozitinę sąskaitą nustatyti. Visi kiti mokėjimo būdai ir galimybės:

Visi kiti mokėjimo būdai, rašykite man pirmą kartą, prieš perkant įsitikinti, kad aš, sutiktų savo mokėjimo galimybes. Paprastai, mes don ' t pasiūlyti pikapas paslaugų

8.Kaip paveikslų supakuoti?

---Visi paveikslai bus supakuoti pagal kietajame vamzdelio viduje ir burbulas plastiko išorėje.

9.Kokį verslą yra leidžiama į jūsų parduotuvę?

---Mes galime daryti visa, didmeninė prekyba,mažmeninės prekybos ir dropship!

10. Atsiliepimų - Teigiami atsiliepimai yra labai svarbus verslui . Mes darome viską, kad pateikti aukštos kokybės prekės jums ir ačiū už teigiamų atsiliepimų. Jei yra problema su jūsų užsakymą, būtinai susisiekite su mumis. Manau, kad mes galime, kad esate patenkintas per mūsų pastangas. Mes tikimės, kad tai ne tik

originalus No
Medžiaga Linas
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Formos stačiakampis
Rėmelio režimu Drobė Tik
Vidutinis Aliejus
Prekės Pavadinimas Zemalu
Dydis (Coliai) 24x36, 36x48, 40x60, 48x72
Paramos Bazės Drobė
Tipas Rankomis Dažyti
Technics Rankomis Dažyti
Forma Vieną
Rėmas No
Kilmės vieta Fujian, Kinija (Žemyninė)
Stilius Impresionistų
Dalykai Portretas
Pakuotės Dydis 45cm x 30cm x 25cm (17.72in x 11.81in x 9.84in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)

Panašūs produktai