Didmeninės!!odos priežiūros aliejus Free shopping grynas šalto spaudimo sezamų aliejus bazinė alyva "PASIDARYK pats" Rankų darbo "PASIDARYK pats" odos priežiūra

€5.84

-34%

€8.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bazinė alyva, odos priežiūros aliejus, sezamų aliejus, Pigūs bazinė alyva, Aukštos Kokybės odos priežiūros aliejus, Kinija sezamo aliejaus Tiekėjai.

Dėmesio! Gerbiami: Dėkoju už pasirinkimą mano produktai, linkiu jums sėkmės, Nes 1000ml eterinio aliejaus, nes per sunku.Taigi, visi pirkti 1000ml aliejus, mes visi siųsti 4 buteliukai 250ml. Tikiuosi jūsų supratimo.

[Produkto Pavadinimas] šalto spaudimo sezamų aliejus, Sezamo Sėklų aliejus

[Tekstūra] šviesiai geltonas skystis

[Kilmės] Kinija

[saponifica mo vertė ] 0.1330

[IN] 81

[Laikymo] 3 metų

[Tepalu Savybes]

Jo riebalų rūgštis oleino rūgštis 35.0-49,4 proc grubiai, 37.7-48.4% linolo rūgštis, arachidono rūgštis 0.4-1.2%. Sezamų aliejus virškinimo ir absorbcijos lygis 98%. Sezamų aliejus ne tik nėra kenksmingų ingredientų, bet taip pat yra ypač turtingas vitaminu E ir turtingų linolo rūgšties.

[Muilas]

Sezamo aliejaus sudėtyje yra anti-oksidacijos sesamin, sesamolin, sezamų ne šarminės medžiagos, pvz., fenolis, gali būti

Labai tinka riebiai odai, ar spuogai tipo odai vasarą naudokite muilą.

Naudojamas odos priežiūros

Gamtos esmė rafinuoto sezamo aliejaus šalto spaudimo metodą, ten bus nr naftos smilkalų pavargę skonį, išsaugo daugiau maistingųjų medžiagų; eismo juostas šiek tiek geltonas skaidrus skystis aliejus, turtingas vitamino E, gali būti naudojamas atskirai arba kartu su kitais aliejais klasės naudoja prailginti produkto galiojimo laiką, taip, kad aliejus nėra lengva oksidacijos gaižumo.

Kaip pratęsti jų galiojimo laiką bazinė alyva?

Dauguma bazinių aliejų, išgautų iš augalų, riešutų ir sėklų, yra nelakių augalinių aliejų, kuriame gausu vitaminų, mineralų ir riebalų rūgščių ir kitų odos būtinų maistinių medžiagų, bazinė alyva stabilumą ir išsaugoti ilgio , su komponentai, esantys įvairių riebalų rūgščių yra glaudžiai susiję, tuo daugiau sočiųjų riebalų rūgščių kiekis, stabilesnės, aliejus, didesnis vitamino E, bus ilgiau, lentynos!

Išplėsti tinkamumo laikas bazinė alyva maža taip:

1 bazinė alyva saugomi tamsaus stiklo buteliuke, vėsioje sausoje vietoje. Neatidarytą bazinė alyva gali būti saugomi 3 metus, bet kai kurie specialiųjų gamtos pagrindas stabilus, aliejų, tokių kaip simondsijų aliejus, pavyzdžiui, sandėliavimas geros būklės, gali būti palikta galioti 20 metų.

2, pratęsti jų galiojimo laiką bazinė alyva ir šiek tiek kitaip, bazine alyva buvo pridėta prie vitamino E kapsulės, 100ml bazinė alyva gali būti pridėta prie gryno vitamino E kapsulės 3,4 Vienetų. Gali būti pridėta prie pratęsti suma kviečių gemalų aliejus bazinė alyva saugojimo ir nedelsiant gedimo. (Produkto žinių).

Patarimai Pirkėjams

1. Mes parduodami produktai yra kosmetikos klasės, skirta tik išoriniam naudojimui, negalima valgyti.

2. Su jautrią odą, prašome atsargiai.

3.Eteriniai aliejai gali būti geriamos.

4.Uždaryti dangtelį, pateikti vėdinamoje, vėsioje, tamsioje vietoje.

5.Naftos negali pakeisti narkotikų.

6.Pacientams, kenčiantiems nuo aukšto kraujo spaudimas, traukuliai, nervų ir inkstų ligomis, prašome naudoti atsargiai, prieš naudojant aromaterapija yra geriausia pasikonsultuoti su psichologu.

Kodėl Verta Rinktis Augalinės Dovana ? Augalų Dovana Gamtos Ir Aukštos Kokybės Paslaptis. Augalų Dovana yra natūralių augalų eterinio aliejaus gamybos įmonių,GMP gamybos cechas,importuotų įranga,gavybos technologijos,daugelis nacionalinių saugos kontrolės sertifikatas,žūklė, gamtos ir aukštos kokybės eteriniai aliejai, klientų atsiliepimus.

Augalų Dovana produktų saugumo nustatymo.

Puikus Poveikis Eterinio Aliejaus.

Jis gali įsiskverbti greičiau nei įprastos kosmetikos produktus pagal 70 kartų. Skatina ląstelių regeneraciją. Remonto pažeistų ląstelių audinius. Drėgmės ir šviesina odą.

Patarimai Eterinio Aliejaus .

Tik išoriniam naudojimui. Eterinių aliejų negalima tepti tiesiai ant odos.nes grynumas grynas eterinis aliejus 100%,Tai turėtų būti sumaišytas su bazinė alyva naudoti.(jūs turite tepinėlio levandų eterinis aliejus ir arbatmedžio aliejus mažas plotas.) Jei jūsų oda yra jautri arba jums yra alergija aromatas,turėtumėte atlikti alergijos testą . Bandymo metodas:Gerai sumaišykite lašas gryno eterinio aliejaus su 3 lašais bazinė alyva taikyti šiek tiek už ausies arba kvapas. Ji negali atstoti vaistų. Nėščias moteris ir moteris menstruacijų metu jes ji su perspėjimai.moterims, ankstyvuoju nėštumo laikotarpiu negali naudoti eterinius aliejus masažo ar maudymosi. Dėmesio naudojimo suma.naudokite tinkamo dydžio ji . Pernelyg naudojimo bus padaryti sunkią naštą prie kūno. Jį reikia laikyti tamsaus stiklo butelyje.venkite stiprių šviesos ir šilumos . Laikyti kambario temperatūroje. Nereikia įdėti jį į šaldytuvą. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nereikia įdėti eterinio aliejaus talpyklų, kurios yra lengvai tirpi arba turite spalva iš jų. Įdėti eterinio aliejaus nerūdijančio plieno , Stiklo ar porceliano skiesti. Apelsinų eterinis aliejus yra šviesai(Apelsinų,Bergamočių,Greipfrutų ir Citrinų),Ji bus mak e oda jautri UV. Apsaugos nuo saulės ir naktį, naudojasi, rekomenduoja.

D istribution & pristatymo Augalų Dovana, visi produktai yra nemokama-pirkiniai, Mes įsteigtas Singapūre Post / P ostNL / Švedija Paštu . Jei jums reikia kitų express metodų, P nuomos contac t su klientų aptarnavimo tarnyba internete.

Įprastomis aplinkybėmis, Jei vietoje susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba internete.

Pasitenkinimo.Suteikiame 5 Star"

Prekės, kaip Aprašyta:

5 Žvaigždučių

Komunikacijos:

5 Žvaigždučių

Siuntimo greitis:

5 Žvaigždučių I f nesate patenkintas,prašome susisiekti su mumis.mes bus naudoti iki tol, kol jūs esate s atisfied . jei esate s atisfied su mūsų produktus,Prašome prisiminti, kad pateikti mums 5 žvaigždžių,kaip mūsų atlygį. Pastaba:išsiuntimo metu neapima apdorojimo laikas(2 darbo dienas). Retais atvejais,jūs siunta gali užtrukti ilgiau laiko atvykti dėl

NET WT 10 ML, 50ML, 100ML, 250ML, 500ML, 1000ML
kosmetika su efficacies anti senėjimo raukšlių /
kosmetika drėkina efficacies anti-uždegiminių
Komponentas 100% grynas šalto spaudimo sezamų aliejus
Elemento Tipas Eterinis Aliejus
Pranešta, Skaičius GD FDA(2004) WZZ 29-XK-2604
ramus kosmetika su efficacies Odos
kosmetikos funkcija ramus ramina, naudoti poveikį, absorbcija
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Prekės Pavadinimas Augalų Dovana
kosmetika talpa 100g / ml
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai