Naujovė Magija Gudrybės Magic Rekvizitai Rytoj Žiedą, Karoliai,Įdomus Magic Žaislas Žiedas ir Grandinės Lengva Žaisti 10 Vnt./Daug

€9.88

-12%

€11.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, apgauti magija, stebuklinga žaislų, Pigūs magija gudrybės, Aukštos Kokybės apgauti magija, Kinija magija žaislai Tiekėjai.

Naujovė Magija Gudrybės Magic Rekvizitai Rytoj Žiedą, Karoliai,Įdomus Magic Žaislas Žiedas ir Grandinės Lengva Žaisti 10 Vnt./Daug

Produkto informacija:

Poveikis: Tegul plieno žiedas patenka iš viršutinės pusės, žiedo forma magic mazgas su grandinės automatiškai

Puiki dovana vaikams

Medžiaga: Plienas

PASTABA: Nuotraukos yra iliustracijos, tik negali parodyti tikrąjį dydį prekę, spauskite nuorodą aukščiau dydis apibūdinimas gauti faktinį dydį.

Kaip atlikti:

Pirma: Naudoti savo dešinę nykščio ir smiliaus remti grandinės centre žiedą, kad turėti savo kairiosios rankos, tuo pačiu metu, jūsų teisė didžiuoju pirštu yra netoli nykštį

Antra: Perkelti grandine aukštyn ir žemyn žiedas kelis kartus savo teisę nykščio ir smiliaus, kai žiedas yra didesnis nei jūsų didžiuoju pirštu, greitai nukentėjo žiedas jūsų teisė didžiuoju pirštu jį apversti, kad žiedas bus prikabinti prie grandinės automatiškai

Mokant video: http://www.kingmagic.co/v-626-G0444.html

Svarbu:

1. Dėl Pavasario Šventė Kinijoje,pristatymas bus atidėtas užsakymus iš Feb 9 - Vas 25 ,prašome pažymėti!

2. Prašome pastaba specialius pageidavimus (spalva,vertė deklaracija),mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Siunčiame atsitiktinės atrankos būdu, jei nėra pastaba dėl spalvų.

3. Drop Laivyba yra Sveikintina! Tik kad su vardu, pavarde ir adresu!

4 .Jei jūs negalite laukti, kol oro paštu lėtai pristatymas ( 3-5 savaites su dauguma sričių,6-16 savaičių į brazilija,1-2 savaites JAV ) ,prašome pasirinkti kitą arba susisiekite su kinijos kūrimo žaislų ir dovanų parduotuvė!

Atsiliepimų:

1.Kadangi jūsų grįžtamaisiais yra labai svarbu išlaikyti savo puikią reputaciją mes labai vertiname jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus!

2.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčą prieš susisiekdami su mumis:) Mes atsižvelgti į mūsų atsiliepimus reitingą labai rimtai ir bus įsitikinkite, kad esate patenkintas.

Amžius 8-11 Metų,12-15 Metų,5-7 Metų,Suaugusieji
Tipas grandinės
Lytis Unisex
spalva Sidabrinė
Dydis One Size
Veiklos Formos Etapas Magija
Savybės Sužinokite,Magai,Lengva Padaryti
Yra Instrukcija No
Modelio Numeris G0444,stebuklingas žiedas
Medžiaga Metalo
Įspėjimas pavojus paspringti
Prekės Pavadinimas OHO-KARŠTO
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 5cm x 10cm x 10cm (1.97in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai