Non-Slip Automobilių Sėdynės Padengti mat pavasario/Mikropluošto Auto Sėdynės pagalvėlės Raštas Universaliųjų Automobilių Sėdynės VISUREIGIS,Gynėjas su O SHI AUTOMOBILĮ

€14.05

-19%

€17.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Sėdynių Užvalkalai, Pigus Automobilių Sėdynių Užvalkalai, Ne Slydimo Automobilių Sėdynės Padengti mat pavasario/Mikropluošto Auto Sėdynės pagalvėlės Raštas Universaliųjų Automobilių Sėdynės VISUREIGIS, Gynėjas su O SHI AUTOMOBILĮ.

Mūsų sėdynės padengti, už automobilius siūlome mašina skalbti, bakterijų atsparus, kvėpuojantis mikropluošto, kuris veikia kaip šaldymo agentas prieš nepatogu karšto odos vietų. O dar sugeria prakaitą ir apsaugos jūsų sėdimos vietos. Automobilio sėdynės raštas funkcijos reguliuojamas, lock-stora laido įrašus, kad likti saugiai į vietą. O SHI AUTOMOBILIŲ automobilių sėdynių užvalkalai yra puikus visos sėdynės rūšių, nebus dėmių, klijuoti ar nuplėšti. Jūsų motina gynėjas laimėjo ne kvapo, šilumos, saulės, nulupkite, kreko arba atostogų likutis – puikiai suprojektuotas su savo ultimate komforto galvoje. Stiprus trigubas z-dygsnio virvės su platų viršų dirželis ir lock-stora aksesuarais užtikrinti sėdynės yra tvirtai užtikrinti aptemptas tinka. Sukurta su super absorbentas forma montavimo mikropluošto ir vėliau kaip silicio granulių, non-slip technologija, galėsite rasti pirmaujančių Jogos kilimėlis rankšluosčiai, mūsų padengti automobilių sėdynės yra lengva sulankstyti toli, ir ateina su built-in kvėpuojantis akių maišą oro džiovinimo ir lengvai saugojimo pagal sėdimos vietos.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Palikite mums savo telefono numerį. Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai. Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt. pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis. Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Funkcija patogus, kvėpuojantis
Prekės Svoris 0.6kg
Elemento Plotis 48cm
Atgal Audinys Anti-slydimo silikono medžiaga
Medžiagos savybės Sausa ir patogi
Mfg Serijos Numeris Kvėpuojantis
Stilius retro
Taikoma Sezonas pavasarį ir vasarą
Modelis Pynimas tekstūros
Modelio Tipas Pledas
Elemento Aukštis 0.2cm
Medžiagos Tipas Linai
Prekės Pavadinimas O SHI AUTOMOBILĮ
Elemento Ilgio 128cm
Specialios Funkcijos Pagrindinės Funkcijos
Taikomas modelis Universalus
nustatyti gabalas 1
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Ypatingas procesas Kompozicinė Medžiaga
Skalbimo modelis Plauti Rankomis
Poveikis apsaugoti automobilio sėdynė
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 6cm (15.75in x 15.75in x 2.36in)

Panašūs produktai