4Pc/set Prabanga Rose Gold stalo Įrankių Rinkinys paauksuoto Nerūdijančio plieno Indai Vakarienė Šakutės Scoop Peilis Scoop Nustatyti Kalėdų Dovana

€20.86

-36%

€32.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso stalo įrankių rinkinys, stalo įrankių rinkinys, aukso, stalo įrankių rinkinys, Pigūs aukso stalo įrankių rinkinys, Aukštos Kokybės stalo įrankių rinkinys, aukso, Kinijos stalo įrankiai nustatyti Tiekėjų.

Pavadinimas: Vakarienė nustatyti 4pcs Medžiagos: maistinė 18/8 Nerūdijančio Plieno Spalva:rožinė Aukso/Aukso/Juoda/Sidabrinė Stilius:Teismas Svoris:244.4 g pakuotę Įeina: 1Set= 4pcs=lentelėje peilis+stalo šakutė+stalo šaukštas+arbata šaukštas Pastaba:Mes esame fabrikas,jei jums reikia daugiau,mes jums gerą kainą.Didmeninė ir lašas laivybos abu yra sveikintina,mes atsiųsime jums reikia.

Prekės Pavadinimas

Ilgis

(mm)

Svoris

(g/vnt)

Medžiaga

nerūdijančio plieno

Stalo Peilis,

240

87.6

18/0

Stalo Šakutės

205

52.5

18/8

Desertinis Šaukštas

200

Suma 67,5

18/8

Arbatos Šaukštas

165

36.8

18/8

Mokėjimas 1.Mes tik priimti mokėjimo būdai, teikiamos Kapt.lt sąlyginio Deponavimo. Pristatymas 1.Visi elementai turėtų būti vežamos į Kapt.lt patikrinti adresą, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra atnaujinama. 3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Return 1. Grąžinimas: Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos. 2. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių. 3. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas. Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Stilius Vakarų
amatai Lenkų
Vartotojų skaičius 1
Technika Graviravimas
Prekės Pavadinimas Pirkėjas Star
Kiekis 1 šaukštas+1 peiliai+1 šakės+1 šaukšteliai
Pakavimas Saugaus pakavimo burbulas krepšys
Pavadinimas 4 gabalas stalo Įrankiai Nustatyti
Modelio Tipas Kietas
Gamyba Šaukštas/Šakutė/Peilis/Lazdelės Rinkinys
Funkcija Eco-Friendly,Įžuvinti
Padengtą
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris BS
sertifikavimo EEB,CE / ES,FDA,SGS,
Medžiaga
Indai Tipas Indai Rinkiniai
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai